Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Precizirati rok za dostavljanje izvještaja o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva

Predsjednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Marta Šćepanović zatražiće u petak, od članova Odbora da preciziraju rok za dostavljanje posebnog izvještaja o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva za period januar-novembar 2019. godine, kao i datum održavanja sjednice Odbora

Predsjednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Marta Šćepanović zatražiće u petak, od članova Odbora da preciziraju rok za dostavljanje posebnog izvještaja o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva za period januar-novembar 2019. godine, kao i datum održavanja sjednice Odbora.

Marta Šćepanović

“Shodno inicijativi predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića u skladu sa članom 63 i 67 Poslovnika”, navedeno je u saopštenju.

“U inicijativi za organizovanje sjednice Odbora, predsjednik Brajović je naveo da očekuje prisustvo vršioca dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića i Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, imajući u vidu interesovanje i zahtjev Skupštine, odnosno njenog nadležnog Odbora”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve