Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Krivokapiću, kako god to u Vašem univerzumu djelovalo, daleko smo od ljeta, u CG je proljeće

Šćepanović je sugerisala Krivokapiću i Abazoviću da se usaglase ko je autor tužilačkih zakona

Poslanica DPS-a Marta Šćepanović poručila je premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću da se dogovori sa vicepremijerom Vlade Dritanom Abazovićem ko je autor “tužilačkih zakona” kako bi se znalo ko je odgovoran za njihovo usvajanje kada uslijede packe.

“Premijeru Krivokapić, još smo daleko od ljeta, kako god to u Vašem univerzumu djelovalo, i da znate, u Crnoj Gori je proljeće”, napisala je Šćepanović na Tviteru.

Podsjetimo, premijer Krivokapić juče je rekao da će usvajanjem tužilačkih zakona, “pravda u Crnu Goru stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće”.

Takođe, juče je premijer u obraćanju javnosti poručio da su proljeća su prošla.

“Mi danas živimo za novu budućnost i tu budućnost ćemo ostvariti svi zajedno pomireni i profesionalno obavljajući svoje funkcije. Mi sada spremamo crnogorsko ljeto, da nasi građani ovu turustičku sezonu dočekaju spremni, a naša država da im pomogne u tom poslu”, rekao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
12.04.2021-12:32 12:32

Ti Marta ko da nijesi rovčanka no kao dateje roda donijela. Visoko si dogurala u partiji a nama nijesi uvela struju na katune a ceste su nam nikake. Nećemo glasat za tebe ,glasacemo za onoga ko asfaltira puteve do sela i do jezera i uvede struju na katune.