Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Kovačević mora da ode sa čela grada

Poručila je da koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu

„Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora Sportskog centra, Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika Opštinskog odbora DPS Nikšić Borisa Muratovića“, navela je odbornica DPS-a u SO Nikšić Kristina Šćepanović.

Kaže da ih njegovo ponašanje ne iznenađuje, s obzirom na to da se, kako je kazala, Drašković, još za skupštinskom govornicom, javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom.

„Lokalnim vlastodršcima poručujemo da nam se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti“, istakla je Šćepanović.

Ona je ocijenila da je izjava predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, koji se, kako je kazala, “hrišćanski” uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna i neprihvatljiva. Poručila je da koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu.

„Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada. Zaključno, ovakvo nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom“, zaključila je Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
18.06.2024-03:20 03:20

Kovačević nece nikad sam otici sa čela grada..,On moze biti samo smijenjen…