Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ščepanović: Ko će da odgovara za naknadnu pamet i ”nestručnost” Todorovića

Podsjetila je da je Todorović za svoj rad bio nagrađen mjesečnom platom od, za crnogorske prilike nestvarnih, 4.400 eura, te da mu na osnovu ugovora koji je potpisao na ime otkaza, tj. raskida ugovora, sljeduju 24 prosječne neto zarade, ili više od 105.000 eura

Nakon izjave državnog sekretara u Ministarstvu kapitalnih investicija Zorana Radulovića da od menadžmenta kompanija To Montenegro i njenog direktora Predraga Todorovića nijesu “dobili strategije razvoja kompanije, niti dobar i pravovremen red letenja”, kao i njegovog priznanja da je “puno grešaka napravljeno”, postavlja se pitanje: a ko će za sve da odgovara, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista Marta Šćepanović.

Podsjetila je da je Todorović za svoj rad bio nagrađen mjesečnom platom od, za crnogorske prilike nestvarnih, 4.400 eura, te da mu na osnovu ugovora koji je potpisao na ime otkaza, tj. raskida ugovora, sljeduju 24 prosječne neto zarade, ili više od 105.000 eura.

”Građanima naše države koji plaćaju gorivo, hljeb i druge osnovne životne namirnice po istorijski visokim i nezapamćenim cijenama, u ušima odzvanjaju Spajićeve riječi da će osnivanje ove avio kompanije koštati „nula eura“. Za gašenje tadašnje utemeljene kompanije i kretanje u hazarski pokušaj osnivanja nove koji je rezultirao fijaskom, odlazeća rukovodeća ekspertska družina će krivično odgovarati kao i za brojna druga svoja nepočinstva”, navela je Šćepanović.

Prema njenim riječima, iskazivanja naknadne pameti od strane onih koji su najodgovorniji, ne doživljavamo nikako drugačije do dodatnim vrijeđanjem inteligencije građana sa čijim su se novcem, javnim preduzećima, državnim resursima, i u krajnjem sa sudbinom Crne Gore u prethodnom periodu bezobzirno igrali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve