Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Šćekić poziva građane da uzmu novac pa da glasaju za njega, a pop SPC uhavćen kako iz koverte dijeli po Beranama!?

Gradonačelnik Berana i kandidat za poslanika na listi „Za budućnost Crne Gore Dragoslav Šćekić pozvao je u svom promotivnom flajeru građane da uzmu novac koji im se navodno nudi za glasanje, ali da zaokruže njegovu političku grupaciju. Sa druge strane, na ulicama Berana snimljena je fotografija na kojoj se vidi pop SPC Predrag Dragojević, za kojeg se sumnja da radi terensku kampanju za koaliciju "Za budućnost Crne Gore", a uveliko se govori o tome da on i finansijski pomaže pojedine birače

Predsjednik Opštine Berane i kandidat za poslanika na listi „Za budućnost Crne Gore Dragoslav Šćekić pozvao je u svom promotivnom flajeru građane da uzmu novac koji im se navodno nudi za glasanje, ali da zaokruže njegovu političku grupaciju. Sa druge strane, na ulicama Berana snimljena je fotografija na kojoj se vidi pop SPC Predrag Dragojević, za kojeg se sumnja da radi terensku kampanju za koaliciju “Za budućnost Crne Gore”, a uveliko se govori o tome da on i finansijski pomaže pojedine birače.

foto FB

Šćekić je u svom promotivnom flajeru napisao sljedeće.

“Pozivam poštene Vasojeviće i sve građane Crne Gore da stanu na stranu gdje smo svi a narod je tamo gdje je i Bog jer glas naroda je glas Boga. Na nama je da odbranimo sebe, svoju čast i budućnost djece na izborima 30. avgusta, Uzmite im novac i sve što vam nude, a glasajte za budućnost vaših porodica. Zaokružite broj 9 i koaliciju Za budućnost Crne Gore”, poručio je Šćekić.

Međutim, kada se detaljnije analizira fotografija na kojoj je pop Dragojević nije najasnije na koga se odnosi poruka Šćekića kad je u pitanju dijeljenje novca, jer osoba u svešteničkoj odori, kako se vidi na slici, u rukama drži kovertu za koju se sumnja da je u njoj novac!

Pop Dragojević spada u vatrenije pristalice koalicije Za budućnost Crne Gore, i vrlo je aktivan prethodnih dana po terenu na sjeveru Crne Gore, kazali su izvori portala Aktuelno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve