Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šćekić: Podrška ministarki Bratić, vrijeme manipulacija i finansijskih malverzacija je prošlost

Potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, reagovao je, kako kaže, povodom neargumentovanih napada na ministarku Vesnu Bratić, a koji se tiču navodnih zloupotreba kada je u pitanju angažovanje revizorske kuće

Potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, reagovao je, kako kaže, povodom neargumentovanih napada na ministarku Vesnu Bratić, a koji se tiču navodnih zloupotreba kada je u pitanju angažovanje revizorske kuće.

“Smatram potrebnim da uputum javnu i otvorenu podršku ministarki. Očigledno da nekima iz prethodne vlasti smeta činjenica da smo, kao nova vlast, u mnogim segmentima, zatekli haotično stanje uz brojne zloupotrebe.

Siguran sam da je vrijeme manipulacija i finansijskih malverzacija prošlost i da ćemo uložiti sve što je u našoj moći da građani imaju pravu sliku o onome što se dešavalo prije našeg dolaska na vlast.

U tom pravcu posmatram i napore ministarke Bratić da revizorski timovi, savjetodavni, nadzorni ili kako se god zvali, otkriju eventualne nepravilnosti i zloupotrebe. Iz pomenutih razloga i lično i politički ima punu podršku da ovo dovede do kraja i upozna građane sa realnim stanjem u resoru, koji uspješno pokriva.

Očigledno da prethodna vlast, koja je uništila državne finansije, uvela korupciju i organizovani kriminal u državu i institucije, smatra da ima i dalje pravo da priča o navodnom nezakonitom trošenju, uz očigledan pokušaj izmišljanja i omalovažavanja rada predstavnika sadašnje vlasti, koji pošteno i sa najboljom namjerom obavljaju povjerene poslove”, navodi Šćekić u saopštenju i dodaje:

“Moramo se zapitati zašto i kome smetaju revizije, ako se pošteno i zakonito radilo?!

Očigledno da im ne odgovara da se konačno sagleda gdje su trošene milijarde narodnih para, trošenih kroz državni  aparat i kako su se pojedinci obogatili samo radeći i živeći od mjesečne plate.

Takođe, pružam podršku i svima onima koji rade u pravcu sagledavanja onoga kako je prethodna vlast u svakom smislu uništavala našu državu”, zaključuje Šćekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
14.04.2021-19:59 19:59

Cetnik Scekic pokusao da da ulicu krvolocnikog zlocinca -Mladica-i normalno daje podrsku cetnik Bratic !

Danek
15.04.2021-00:19 00:19

Malo se informisi sa situacijom u Ljekarskoj komori! Da li podrzavas ono sto je radil Borovinicka tamo?