Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćekić: Jučerašnja pobjeda u Budvi korak ka trijumfu demokratije

"Od sveg srca najiskrenije čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti, kao i Ustava Crne Gore."

Predsjednik Opštine Berane i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Dado Šćekić, uputio je predsjednicima Opštine i skupštine opštine Budva Marku Batu Careviću i Krstu Radoviću, odbornicima SNP-a, DF-a, Demokrata i URE, kao i svim časnim građanima Budve, od sveg srca najiskrenije čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti, kao i Ustava Crne Gore.

Foto: Dragoslav Šćekić

“Dešavanja iz lokalnog budvanskog parlamenta šalju jasnu sliku, ali i poruku čitavoj našoj državi da, ako pobijedimo lične i partijske sujete, zajednički možemo sačuvati i spasiti i najviši pravni akt, ali i našu državu od politike DPS režima i njegovih političkih privjezaka. Protekli dani još jednom su pokazali i potvrdili činjenicu da je politika DPS-a zasnovana na mržnji, korupciji i rušenju vrijednosti njegoševske i petrovićke Crne Gore. Kao takvu, razumio sam i njihovu potrebu da mimo zakona i mimo izborne volje pokušaju po svaku cijenu da se dohvate gradske kase, isključivo zarad nastavka svoje pogubne politike. To je njihov uobičajeni doživljaj demokratije”, saopštio je Šćekić.

Sa druge strane, juče su, dodaje, svi skupa pokazali i Crnoj Gori, ali i ukupnoj međunarodnoj javnosti da je slobodna izborna volja svetinja, i da se ne može prekrajati zastrašivanjem, pritiscima i korupcijom.

“Jučerašnja pobjeda u Budvi je, u to sam više nego siguran, još jedan korak ka konačnom trijumfu demokratije i neke nove, ljepše, poštenije i časnije Crne Gore na državnom nivou. Još jednom, moje najiskrenije čestitke”, stoji u čestitki Šćekića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve