Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćekić: Istorijski trenutak, dolaze bolji dani za Crnu Goru

Opština Berane je spremna za aktivnu saradnju sa Vladom.

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio je čestitke premijeru Zdravku Krivokapiću i novim članovima Vlade.

“Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Crne Gore, dozvolite mi da Vam u ime Opštine Berane i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke. Želim Vam uspjeh u obavljanju ove važne odgovorne dužnosti, kao i članovima Vašeg kabineta. Ovo je trenutak od istorijskog značaja za Crnu Goru, jer smo dobili prvu slobodnu i demokratsku Vladu”, kazao je Šćekić.

Vjeruje da će Krivokapić u novom mandatu, zajedno sa ministrima, sa velikom energijom pristupati reformama i aktivnostima na kreiranju ambijenta koji će omogućiti ostvarivanje dobrih rezultata na dobrobit svih građana Crne Gore.

“Uvjeren sam da će nova Vlada uspjeti odgovoriti sve brojnijim izazovima i da za Crnu Goru dolaze bolji dani, što će ujedno značiti i poštovanje slavne viševjekovne istorije i tradicije Crne Gore izložene katkad ozbiljnim iskušenjima”, ističe Šćekić.

Opština Berane je spremna za aktivnu saradnju sa Vladom.

“Da ulažemo zajedničke napore, neprekidno unapređujući komunikaciju i saradnju u raznim oblastima, kako bi Berane, kao centar Sjevernog regiona naše države, dobilo priliku za ravnomjeran razvoj, a sve u cilju prosperitetnijeg života naših građana i njihovog ostanka ovdje“, navodi se u čestitki Šćekića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
06.12.2020-12:24 12:24

Zadojena djeca 90 tih, zveckanjem, kamiona punih oružja i krezubih pijanih, dobrovoljaca, vraćajući se kući ko se vratio, se da vaspita djecu malu u duhu cetnistva ,medju njima je taj djecak Scekicu da mrzi sve što nije cetnicko.

007
06.12.2020-14:11 14:11

A znamo te ptico, kad si mala bila! A trebalo bi te ispratiti kao i Božovića u matičnu državu!