Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šavnik: Krivične prijave protiv pet osoba zbog napada, uništavanja glasačkih listića…

Krivična prijava je, kako dodaju, podnijeta i protiv A.M., J.M. i I.J. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je u Šavniku podnijela krivične prijave protiv pet osoba zbog povrede prava glasanja, nanošenja lakih tjelesnih povreda, napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništavanja dokumenata o glasanju i sprječavanja održavanja glasanja, saopšteno je iz Uprave policije.

“Članu biračkog odbora na biračkom mjestu broj 14 u mjestu Kruševice, R.L. (32), se na teret stavlja krivično djelo povreda prava glasanja u produženom trajanju, kao i krivično djelo laka tjelesna povreda. On je, kako se sumnja, povrijedio pravo glasanja A.M. (18) nakon čega je došlo i do narušavanja javnog reda i mira od strane R.L. sa jedne, i A.M., J.M. (19) i I.J. (19) sa druge strane. Tom prilikom su povrede zadobili R.L. i I.J.”, istakli su iz policije.

Krivična prijava je, kako dodaju, podnijeta i protiv A.M., J.M. i I.J. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv J.A. (62) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo povreda prava glasanja, krivično djelo uništavanje dokumenata o glasanju, kao i krivično djelo sprječavanje održavanja glasanja, a na štetu jednog lica kojem je onemogućio vršenje prava glasanja na biračkom mjestu broj 1”, zaključuju iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
06.11.2022-15:22 15:22

Cetnici su vazda dobijali po nosu kad su god pokusali da pale i ruse po SAVNIKU  to je poznato svijem u SAVNIK  ! Crnogorci nikad nijesu bili robovi i sluge Cetnika a nece ni ove rede!