Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Savković Vukčević: Selektivnom osudom napada na novinare, vlast polarizuje društvo

Krivokapić, Bečić i Abazović pokazali ko su njihovi novinari, i čija su oni vlast, poručila je Savković Vukčević

Premijer Zdravko Krivokapić, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović su u svojim tvitovima osude ometanja novinarske ekipe TV Vijesti na radnom zadatku juče na Cetinju pokazali svoje pravo političko lice. Pokazali su ko su njihovi novinari, i čija su oni vlast. U žaru borbe za medijske slobode zaboravili su da osude i jučerašnji uličarski napad na jednu od vodećih novinarki regiona Tamaru Nikčević, saopštila je Nela Savković Vukčević, članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Sujeta, kompleksi i podjela na podobne i nepodobne novinare, još jednom su potvrdili da ova vlast jedno priča zapadnim partnerima, a drugo radi. Ali, pokazali i odsustvo njihovog političkog iskustva i demokratskog kapaciteta”, rekla je ona.

Međutim, od koga je, kako dodaje, očekivano je.

“Upravo iz tih krugova i partija se već poduže istrajava u targetiranju Tamare Nikčević. Jučerašnji napad na nju samo je još jedan rezultat crtanja meta i govora mržnje od strane aktuelne vlasti usmjerenog prema slobodnim pojedincima”, zaključuje Savković Vukčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve