Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Savković-Vukčević: Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji dogodi se katastrofa

Zahtijeva od odlazećeg premijera da se suzdrži od komentarisanja prijetnji

Nakon prijetnji upućenih kandidatima Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije, od svega najjezivije djeluje izjava propalog premijera o tome kako nema mjesta za paniku, kazala je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Nela Savković Vukčević u reagovanju na izjavu predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

“Podsjetićemo prošli put kada je poručio da budemo relaksirani i da ne paničimo zbog dojava u pravosudnim institucijama, dan kasnije u podgoričkom Osnovnom sudu dogodila se eksplozija sa tragičnim posljedicama”, navela je funkcionerka DPS.

Kad god, smatra ona, Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji “dogodi se katastrofa”.

“Ili iz medija saznamo da su nas zadužili 100 miliona eura po najgoroj kamatnoj stopi u istoriji ili da su trajekt zreo za staro gvožđe platili bez tendera mnogo više od cijene po kojoj je već prodavan nedavno…”, dodala je Savković Vukčević.

Zahtijeva od odlazećeg premijera da se suzdrži od komentarisanja prijetnji.

“Prepoznajemo Abazovićev diletantski pristup i iz toga razloga tražimo da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti, makar kada je naš kandidat u pitanju. Jer, kad god on progovori i pokuša da relativizuje rizik, to ispadne najava nekoga novoga užasnoga događaja”, zaključila je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve