Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Savjetnik Krivokapića nastavlja sa udarima na Vučića: Sada na tapetu Nikola Selaković

Vjeruje se da na ovaj način Krivokapić preko svog savjetnika šalje poruke Vučiću za kojeg smatra da upravlja dijelom DF kojeg predvode Andrija Mandić i Milanom Knežević

Srećko Crnogorac, savjetnik mandatara za sastav Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, opet se danas oglasio novim napadom na najbliže saradnike predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Na tapetu se sada našao Nikola Selaković aktuelni generalni sekretar u kabinetu Vučića, a narednih dana biće izabran za šefa diplomatije Srbije. Crnogorac je podijelio na Fejsbuku govor Nikole Selakovića sa kongresa DPS 2015. godine.

 

 

“>

Vjeruje se da na ovaj način Krivokapić preko svog savjetnika šalje poruke Vučiću za kojeg smatra da upravlja dijelom DF kojeg predvode Andrija Mandić i Milanom Knežević sa kojima ima problem u sastavljanju Vlade.

Budući šef diplomatije Srbije Nikola Selaković iz udarničkih dana četnikovanja

Podsjetimo, Selaković je 2015. godine saopštio da je Demokratska partija socijalista svojim djelovanjem pokazala mnogo toga što je do sada rečeno. Jednu stvar nije – pokazala je da se od nje može učiti. Pogledajte govor Selakovića.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tovca
26.10.2020-19:52 19:52

Mi smo svi srbi!

Rovca
27.10.2020-00:55 00:55

3,14