Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Savjet za odbranu i bezbjednost: Naimenovanje načelnika Generalštaba VCG do kraja sedmice

Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane, kako kažu, želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su prenijeli pojedini mediji

Danas je u Vili Gorica održan sastanak ministarke odbrane Olivere Injac, sa članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost: predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsjednikom Skupstine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a povodom rješavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

“Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Savjeta za odbranu i bezbjednost, a odnose se na postavljenja, unaprjeđenja i razrješenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane.

Među tim pitanjima, svakako je bilo najvažnije imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore. Očekuje se da odluka Savjeta za odbranu i bezbjednost o imenovanju novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore bude donijeta na sjednici Savjeta, koja će se održati do kraja ove sedmice”, navodi se u saopštenju.

Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane, kako kažu, želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su prenijeli pojedini mediji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
trc
13.04.2021-03:29 03:29

Na sta ovo llici?
Pa ljudi moji,jeli ovo moguce..
Jeli onaj oficir naoruzan,?