Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS: Medojević viralno ruši Vladu, a u realnom svijetu strijepi nad njenom sudbinom

Medojevićeva tvrdnja da su vlasnici Vijesti i sveštenici Mitropolije formirali Vladu, nije ništa drugo nego plagijat naših stavova, poručuju iz Savjeta mladih DPS-a

Nebojša Medojević, sve vrijeme ruši Vladu viralno, sa društvenih mreža, a u realnom životu, strijepi nad njenom sudbinom. On zna da kad Vlada padne, sa njom odlaze i svi oni koje su Medojević i Demokratski front, uhljebili na veoma lukrativnim pozicijama, koristeći se metodom ucijena i stalnih pritisaka, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS.

“Medojevićeva tvrdnja da su vlasnici Vijesti i sveštenici Mitropolije formirali Vladu, nije ništa drugo nego plagijat naših stavova. Naime, od početka tvrdimo da je ova Vlada sastavljana po hramovima i manastirima, kao i da prošlogodišnje litije nijesu predstavljale otpor Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, već organizovanu pobunu protiv legitimne vlasti, zaklonjenu iza crkvene scenografije”, navode u saopštenju.

Posebno je, kako kažu, interesantno da Medojević sada proziva funkcionera Trampove administracije, kao odgovornog za formiranje, kako on kaže „Frankeštajn vlade“, kada znamo da je lider Pokreta za promjene snažno podržavao prethodnu administraciju SAD i da se konstantno hvalio svojim vezama u istoj.

“Nije moguće da mu je neko nešto iza leđa radio, dok je on bio zauzet učešćem u Trampovoj kampanji i retvitovanjem njegovih objava. A što se tiče ove reciklaže propalih spinova o tome da funkcioneri DPS, i bivši premijer Marković, formiraju novu stranku, pitaju Medojevića, koji voli da širi famu o sebi kao obaviještenoj osobi, da li se on vodi onom „nada posljednja umire“ ili je tako ozbiljno shvatio dodijeljenu mu ulogu razglasa udbaških podmetačina”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve