Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS: Marina Jočić, slika i prilika degradacije državnog sistema

Očigledno da su se partije parlamentarne većine toliko osilile da više svoju bahatost i ne prikrivaju. Tako je pomenuta funkcionerka DF objasnila kako uhljebljuje partijske kadrove, poručuju iz DPS-a

Skandalozno javno priznanje o partijskom zapošljavanju u Nacionalnim parkovima od strane funkcionerke Marine Jočić, poziv je nadležnim da reaguju i zaštite javni interes, saopšteno je iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista.

“Očigledno da su se partije parlamentarne većine toliko osilile da više svoju bahatost i ne prikrivaju. Tako je pomenuta funkcionerka DF objasnila kako uhljebljuje partijske kadrove, direktno kršeći i zakone naše države. Nepodnošljiva je lakoća kojom se nova vlast izruguje institucijama sistema, kao i bahatost kojom njima upravlja”, naveli su u saopštenju.

Kako ističu, po mišljenju Jočić, jedna noć provedena pod šatorom je jači uslov i šansa za zapošljavanje nego stručnost i kompetentnost za adekvatnu vrstu posla.

“Demokratska partija socijalista poziva i Vladu Crne Gore da u skladu sa svojim ovlašćenjima inicira smjenu ove predsjednice Upravnog odbora Nacionalnih parkova Crne Gore koju je na tu funkciju uhljebila po nalogu Demokratskog fronta”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve