Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS: Koliću još niko nije javio da Demokrata više nema

,,Bečić bi morao pod hitno da se oglasi. Ili makar da promijeni spikera. Možda da proba s Pavićevićem umjesto Kolića, čija saopštenja ne čita više niko ni u Bijelom Polju''

Brisel je otkačio Demokrate, Beograd ih ne uzima za ozbiljno, Front ih je pregazio, Crkva ih ignoriše. Demokrata ustvari više nema, samo što Dženanu Koliću niko nije javio, saopštili su danas iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Saopštenje Savjeta mladih Demokratske partije socijalista prenosimo u cjelosti

Bečić bi morao pod hitno da se oglasi. Ili makar da promijeni spikera. Možda da proba s Pavićevićem umjesto Kolića, čija saopštenja ne čita više niko ni u Bijelom Polju.

Umjesto što opsesivno prebrojavaju naše članove koji učestvuju u šetnjama, a kojih prema njihovim procjenama ima duplo više nego što Demokrate imaju birača, bolje bi im bilo da su brojali svoje članove koji su se vratili DF-u, ili one što su prešli kod nas, pročitavši njihove prevare.

Brisel ih je otkačio, Beograd ih ne uzima za ozbiljno, Front ih je pregazio, Crkva ih ignoriše. Demokrata ustvari više nema, samo što Koliću niko nije javio.

Od “elitnog” petog bataljona postadoše šesti, sedmi ešalon branitelja velike Srbije. Još jedino Bogdanović igra pasians protiv stare pisaće mašine koju je u SNP-u svojevremeno zadužio “na revers”.

Moraće pod hitno nešto da mijenjaju. Ne postaje se lider opozicije u Crnoj Gori šetajući, i držeći se za ruke. Danas su u modi vojvode i vladike, a ne replika bratstva i jedinstva u jeftinoj interpretaciji prebjeglih iz DPS-a.

Čime ćete pred Vučića? Čime pred Dačića? Teško da ćete ih impresionirati crvenim kravatama i bombonama od kokosa. Jedino da Kolić stavi šajkaču, jer više ne pomaže ni da se Bečić ponovo ogrne trobojkom?

Kolege iz Fronta ih sigurno mogu posavjetovati, u ime starih dana u SNP-u, kako da i oni zavrijede makar pohvalu od nekog nižerazrednog srpskog zvaničnika. Ali, bojati se da je za to kasno. Kamoli za sablju, koja je tako – tamo daleko.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve