Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS Kolašin Demokratama: Ne uvlačite nas u vaše blato

Poznato je, kako kažu, da su u Savjetu mladih uzorni sportisti, dobri studenti i đaci, i djeca poštenih kolašinskih porodica

Očajnički pokušaji Demokrata da članove Savjeta mladih DPS predstave kao kriminalce, neće proći ni kod jednoga Kolašinca i Kolašinke. Naši sugrađani odlično znaju svakog člana ove partije, kao i njihove biografije, Savjeta mladih DPS Kolašin.

Poznato je, kako kažu, da su u Savjetu mladih uzorni sportisti, dobri studenti i đaci, i djeca poštenih kolašinskih porodica.

“Ova omladina prepoznata je po učešću u humanitarnim i društveno odgovornim akcijama, a prije svega po dobrom vaspitanju i odmjerenim nastupima u javnosti. Zato je ovaj pokušaj Demokrata da, u strahu i panici, iskonstruišu neku aferu i uvuku mlade DPS u blato mržnje, u kojem se ovi demagozi najbolje snalaze, pogrešan taktički potez”, kazali su oni.

Oni su Demokratama poručili da im nijesu mladi DPS-a krivi što nemaju podršku u Kolašinu, što su prepoznati kao partija bez strategije, plana i političkih stavova i što kalkulantsvo i bezličnost po svim pitanjima samo skrivaju iza epiteta “građanski”.

“Oni koji poznaju vašu političku genezu, uzimajući u obzir i politiku koju kreirate prema taktovima sadašnjih mentora, zna da kod vas ničeg građanskog nema, ali prevarno ne nedostaje. Naša partija u Kolašinu ima najjaču podršku do sada, a brojnost mladih koji joj svakodnevno pristupaju, razlog je što strah Demokrata uoči nedjelje neprestano raste. Stvaranje afera, kako bi dva dana pred izbornu ćutnju popravili rejting – ne pomaže. Uostalom, navikli ste na poraze, zato samo mirno, u skladu sa vašim sloganom”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve