Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Savjet mladih DPS Crne Gore: Prošlost Jakova Milatovića je za stid, a ne za ponos

''Krivokapićev apostol Jakov za godinu i po dana, napravio je štete koliko neko ne uradi za cio radni vijek''

Čuli smo da je Jakov bio na Oksfordu, da zna engleski, danas smo saznali i da je na kvizu „Zdravo Evropo?” pobijedio. Nebrojano puta se svim tim Jakov pohvalio, neki kažu i previše za ukus prosječnog građanina Crne Gore, saopšteno je iz Svajeta mladih DPS-a.

Kako su naveki, lijepo što je Jakov pobjednik kviza, ali o njegovoj sposobnosti nam ne trebaju potvrde iz daleke prošlosti, njegova legitimacija su učinci u Vladi Zdravka Krivokapića, čiji je bio ministar.

“Jakov se preporučuje time što je od najljepše plaže u Crnoj Gori napravio vašarište”, navode u saopštenju.

Takođe iz Savjeta mladih DPS-a dodaju, kako se Jakov preporučuje time što je ugrozio egzistencije stotina porodica tako što je otjerao Aman iz Crne Gore.

“Jakov se preporučuje time što je ugasio Montenegro Airlines, a zaposlene ostavio bez hljeba”, kazali su u saopštenju.

Jakov se, kako navode, preporučuje time što je iz Var sobe, uz zakusku, učestvovao u komandovanju napada na Cetinje.

“Jakov se preporučuje time što je bio dio vlade koja je bila nesposobna da se bori protiv epidemije, i iza sebe ostavila nekoliko hiljada mrtvih”, ističu iz Savjeta mladih DPS-a.

Kako ocjenjuju, Krivokapićev apostol Jakov za godinu i po dana, napravio je štete koliko neko ne uradi za cio radni vijek.

“On koji se predstavlja čovjekom budućnosti, ima takvu prošlost da bi je se svako, sem Jakova, postidio”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve