Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Savez Komunista podržao koaliciju Hrabro se broji

Oni se drže svojih principa, oni ne obmanjuju i ne obećavaju hleba preko pogače i ništa više od onog što je realno u mogućim uslovima i zato imaju veliko povjerenje građana svih dobi

Bezrezervna podrška Saveza Komunista Koaliciji ,,HRABRO se broji!” na čelu sa Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna, kazao je iz Saveza Komunista Crne Gore, Ratko Đukić. 

Kako je naveo, slogan ove koalicije: “HRABRO se broji”, nije puka fraza, nego dobitna kombinacija za našu državu. I stoga, svaki glas podrške građana Crne Gore dat ovoj koaliciji znači veliku pobjedu, znači i nastavak onoga što su Demokrate i Ura i ove dvije prethodne godine radili.

“A to znači, brži privredni razvoj, znači za državu Crnu Goru bez alternative, a sve na temeljnim istorijskim vrijednostima i antifašizmu. Znači evropski put Crne Gore, znači za slobodu, jednakost, pravdu, bolji životni standard građana i dostojanstvo svakog čovjeka”, rekao je Đukić.

Takođe ističe, sa ovim partijama i njihovim predstavnicima, sada u koaliciji, znate poštovani birači na čemu ste. Oni se drže svojih principa, oni ne obmanjuju i ne obećavaju hleba preko pogače i ništa više od onog što je realno u mogućim uslovima i zato imaju veliko povjerenje građana svih dobi. Sa njima ima realne nade za pravednije i prosperitetnije naše društvo i bolju budućnost.

“Izvanredan čovjek, političar i humanista Aleksa Bečić, najbolji predsjednik Skupštine države Crne Gore u njenoj istoriji, crnogorski ” Če Gevara” i Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA i aktuelni predsjednik Vlade, a poslije izbora ponovo obojica na najznačajnijim državnim pozicijama! Obojica zajedno sa svojim kolegama i koleginicama posvećeni su zakonitostima rada i pravičnosti kao osnovu demokratije, kao i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. I stoga, nema nijednog razloga da u njih ne vjerujemo i da tako i dalje ne nastave i poslije izbora 11. juna”, kazao je Đukić.

Poštovani građani, dosta ste glasali u prethodnih 30 i više godina protiv sebe, a za interese nekih potrošenih i prevaziđenih interesnih političara, te konačno vrijeme je da ovoga puta glasate za sebe i svoje porodice, za bolji život, slobodu i pravdu, a oni koji Vam to mogu omogućiti uz Vašu punu podršku jesu: Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA, koalicija ,,HRABRO se broji!”, Aleksa i Dritan!

“Zato izađite svi na izbore, i zaokružite broj 13 i pobjeda je tu, jer i ona se broji, hrabro se broji”, zaključuje Đukić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeco
02.06.2023-23:29 23:29

Vi niste komunisti vi ste izdajnici, informbiroovci.