Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović proziva DF: Kako vlast ka dubini napreduje, tako se parlamentarna opozicija smanjuje

Na danšnjoj sjednici Vlade na ključnu poziciju u Odboru direktora Montenegrocargo-a izabran je predsjednik Nove srpske demokratije za Zetu i visoki funkcioner DF-a gospodin Brajović. On je ocijenio da polako, ali sigurno, sve izlazi na vidjelo

Nastavlja se primitivna čistka svih koji imaju bilo kakvu vezu sa Demokratama, a nagrađivanje i postavljanje na ključna mjesta, u okviru 43. Vlade, visokih funkcionera DF-a, saopštio je poslanik Demokrata, Danilo Šaranović. 

“Nakon što je prije nekoliko sedmica izabran na poziciju direktora u okviru MUP-a gospodin Bešović, visoki funkcioner DF-a, a otpušten iz MUP-a ekspert za bezbjednost gospodin Koprivica, koji usput nije ni bio član Demokrata iako mu je to bila jedina “zamjerka”, na danšnjoj sjednici Vlade na ključnu poziciju u Odboru direktora Montenegrocargo-a izabran je predsjednik Nove srpske demokratije za Zetu i visoki funkcioner DF-a gospodin Brajović, na način što je prethodno eliminisan saobraćajni inženjer, samo zato što Demokrate ne učestvuju u prljavim dilovima”, naveo je Šaranović.

On je ocijenio da polako, ali sigurno, sve izlazi na vidjelo.

“Postaje jasno zašto su neki ljuljali i rušili Vladu, ali i ćutali dok su je drugi srušili i vratili gubitnike na vlast. Trgovine, ili kako rekoše danas na Vladi “politički dogovori sa DPS”, postaju kristalno jasni. Očito ćemo uskoro morati da tražimo promjenu rasporeda sjedjenja u Skupštini jer kako vlast ka dubini napreduje, tako se parlamentarna opozicija smanjuje”, zaključio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve