Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Prilika da vratimo grad građanima; Bečić: Očekujemo odličan izborni rezultat

''Imali smo pozitivnu, progresivnu, modernu kampanju. Sve to ukazuje da se sa pravom nadamo i očekujemo odličan izborni rezultat'', kazao je Bečić

Lider i poslanik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, zajedno sa nosiocem koalicione liste ,,Idemo, ljudi!” Danilom Šaranovićem, glasao je na Zabjelu, u okviru lokalnih izborima u Podgorici.

,,Danas svi zajedno donosimo jednu od najvažnijih odluka za naredne četiri godine. Danas je prilika da pobijedimo sve loše politike, prilika da vratimo grad građanima i konačno smijenimo one ljude koji su dokazano radili protiv interesa grad i protiv interesa građana. Podgorica treba da porazi sve što su bile loše prakse,” zaključio je Šaranović.

Bečić je istakao da su imali “pozitivnu, progresivnu, modernu kampanju”.

,,Danas smo došli da na ovaj način ohrabrimo i motivišemo građane i pošaljemo poruku, da zajedno, sa narodom Podgorice, sigurno pobijeđujemo. Imali smo pozitivnu, progresivnu, modernu kampanju. Sve to ukazuje da se sa pravom nadamo i očekujemo odličan izborni rezultat. Siguran sa da će se nastaviti trend sa svih lokalnih izbora, nakon 30. avgusta 2020. godine, gdje su građani pokazali da prosto ne žele da se vrate u ono vrijeme prije 30. avgusta, već da žele da sačuvaju društveno-političke slobode,” kazao je Bečić nakon glasanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve