Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Koprivica i ja zamrzavamo članstvo u Odboru za sveobuhvatnu izbornu reformu

''Kako bi sa jedne strane poslali jasnu poruku da je ovakav odnos prema opoziicji, ovakvo bezakonje i gaženje dijaloga neprihvatljivo, a sa druge strane pokazali da ćemo pratiti u narednom periodu da li će se nastaviti tim putem ili će se pak promijeniti odnos, pa ćemo u skladu sa tim donositi i dalje odluke vezano za rad pomenutog Odbora''

Prvu sedmicu nove antidemokratske vlasti obilježilo je gaženje Ustava, zakona i našeg pravnog sistema, uz izuzetno nekorektan odnos prema opoziciji, kazao je poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore, Danilo Šaranović. 

Kako je naveo, u takvom ambijentu posebno se izdvaja usvajanje skandaloznog Zakona o odlaganju izbora, koji je usvojen bez bilo kakve konsultacije sa opozicijom, ali i zaobilaženjem Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu.

Prema njegovim riječima, pravovremeno smo upozoravali, ali očito da je potreba nove vlasti da bježi od izbora bila jača od bilo kog razumnog glasa i argumenta.

“S tim u vezi, kolega Momo Koprivica i ja zamrzavamo članstvo u Odboru za sveobuhvatnu izbornu reformu, kako bi sa jedne strane poslali jasnu poruku da je ovakav odnos prema opoziicji, ovakvo bezakonje i gaženje dijaloga neprihvatljivo, a sa druge strane pokazali da ćemo pratiti u narednom periodu da li će se nastaviti tim putem ili će se pak promijeniti odnos, pa ćemo u skladu sa tim donositi i dalje odluke vezano za rad pomenutog Odbora”, zaključio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
17.05.2022-19:46 19:46

Mozete se vi Cetnicki Demokrate bucat koliko hocete zna se cija je zadnja ! Zaboravili ste sta ste sve iz usta izbacili za URA-ABAZOVICA -DPS-GOS-DJUKANOVICA (CRNOGORCE) -SNP-JOKOVICA! da ni pas nbi moga izasrat ! Vi imate problem sami sa sobom ne sa VLADOM CRNE GORE!

COL
18.05.2022-10:02 10:02

Vi ste ionako smrznuti u srednjem vijeku ostrašćenog kreronacionalizma, pa vam i ovo zamrzavanje neće teško pasti…