Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šaranović: Bečić na meti kriminalnih klanova zato što nema cijenu

Vjerovatno su, kako kaže, jasnije neke izjave nakon ''jučerašnjih dokaza da su visokorangirani članovi kriminalnih klanova, a ujedno i funkcioneri MUP-a Crne Gore tajno pratili Aleksu Bečića''

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović saopštio je da je lider te partije Aleksa Bečić godinama “na meti najmonstruoznijih kriminalnih klanova, samo zato što nema cijenu”.

‘Podsjećamo na izjavu predsjednika Odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije koju je dao početkom 2021. godine, a u kojoj je ustvrdio da su visoki policijski funkcioneri MUP-a Crne Gore svojevremeno “pravili plan likvidacije predsjednika Demokrata Alekse Bečića”, naveo je Šaranović na Tviteru.

Vjerovatno su, kako kaže, jasnije neke izjave nakon “jučerašnjih dokaza da su visokorangirani članovi kriminalnih klanova, a ujedno i funkcioneri MUP-a Crne Gore tajno pratili Aleksu Bečića”

”A ono što je definitivno jeste da je Aleksa Bečić očito godinama prvo kao lider opozicije, a onda i kao predsjednik Skupštine na meti najmonstruoznijih kriminalnih klanova, samo zato što nema cijenu i što se usudio da javno i otvoreno govori o nosiocima organizovanog kriminala”, zaključio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hi hi ho
05.05.2022-12:35 12:35

NJegova cijena je izdaja.
Treba li veće??

JovoZ
05.05.2022-13:14 13:14

Zar vas Knežević nije štitio?