Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović zadržan i pretresan na granici: Preživio sam maltretiranje kao da sam šef kriminalne grupe

Dok Marovići uživaju po Beogradu, mi koji u životu nijesmo imali praktično ni saobraćajni prekrašaj preživljavamo ovakvo maltretiranje. I ne samo mi, već i članovi naših porodica, pa i naša djeca, saopštio je poslanik Demokrata, Danilo Šaranović

Ćutali smo mjesecima. Maltretirani smo više puta (poslanici Demokrata), ali nijesmo željeli da izlazimo u javnost, nadajući se da će primitivizam konačno prestati.

Međutim, zaista je danas kap prelila čašu kada sam pri izlasku iz Srbije sa porodicom u prisustvu dvogodišnjeg djeteta preživio duže zadržavanje, detaljno pretresanje, i zaista, svojevrsno maltretiranje, kao da sam u najmanju ruku šef neke evropske kriminalne grupe. Dok Marovići uživaju po Beogradu, mi koji u životu nijesmo imali praktično ni saobraćajni prekrašaj preživljavamo ovakvo maltretiranje. I ne samo mi, već i članovi naših porodica, pa i naša djeca, saopštio je poslanik Demokrata, Danilo Šaranović.

“I da odmah razjasnimo s obzirom da se ovakvo postupanje često u javnosti vezuje za Srebrenicu. Ne draga gospodo. Čuo sam da je u proteklim mjesecima i poslanik Marko Milačić, koji nije glasao za predmetnu Rezoluciju, duže zadržavan nekoliko puta prilikom prelaska granice sa Srbijom. Vjerovatno zato što je branio izbornu volju od 30. avgusta i suprostavljao se rušenju Vlade i pobjedničke parlamentarne većine. Znači, očito imamo novi kriterijum u naletu neviđenog primitivizma prema crnogorskim poslanicima koji su branili i brane izbornu volju.”, kazao je Šaranović.

On je istakao kako Abazović redovno gostuje po Srbiji bez bilo kakvih smetnji i zadržavanja na granici.

“Vidimo, naravno, i kako nova nelegitimna Vlada kadrove DF-a bira na visoke pozicije. Svakim danom očito postaje jasnije kako je rušena i srušena pobjednička vlast, a izabrana gubitnička i ko su bili nalogodavci, izvršioci i kumovi tih procesa”, kazao je Šaranović.

Prema njegovim riječima, vjerovatno je ovakav primitivizam na koji Crna Gora nije uzvratila recipročnom mjerom ni nakon godinu dana nadajući se da će prestati, najbolja slika iskrenosti u priči o pomirenju, regionalnoj saradnji, regionalnim inicijativama i evropskim vrijednostima.

“Nego, da vidimo hoće li za nekoliko dana premijera nelegitimne Vlade pretresati prilikom dolaska u Beograd, hoće li ga dočekati ministar poljoprivrede u farmerkama, kao i da li će nakon te posjete Marovići konačno doći u CG, a iživljavanje nad crnogorskim poslanicima prestati”, dodao je Šaranović., ističući kako su odgovori već sada jasni.

“Pogledajte fotografije današnjeg događaja i prosudite sami da li su na ovakav način pretresani članovi organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković, za koje je Zoran Lazović – štićeno lice najvišeg ranga od strane sadašnje vlasti tvrdio da nijesu bilo kakva opasnost po CG prilikom skidanja zabrane njihovog ulaska, a utvrđeno je da su mjescima prije toga kasapili ljude po Crnoj Gori”, zaključio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sekićanin
20.06.2022-16:19 16:19

Kako li će tek proć Krapović, kad ti sa prezimenom Šaranović tako “postrada”! No pouka je jasna, niko ne voli izdajnike.

GRAĐANSKI
20.06.2022-16:26 16:26

Koje je ovo folirantsko palamuđenje.
Greotice od ove srbočetničko-klerofašističko-litijaškouličarsko-anticrnogorske sramotne družine.

KLEMENTINA
20.06.2022-16:48 16:48

To je ”NAGRADA” ZA PODANIŠTVO.Ovako će vas IZBACITI iz CRKAVA Srbijje za koju ste se borili do poniženja koje vas je smjestila ispod zemlje.Ne boli vas to što CRNOGORSKE studente prisiljavaju da se deklarišu kao s r b i , ali vas zato boli što vaše dijete od dvije godine čeka više nego je potrebno ŠTO JA OSUĐUJEM, a što poka koliko je BRACKA LjUBAV JAKA.