Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SAO Budva: Bato uz popove proglasio prvu teokratsku opštinu u “slobodnoj” Crnoj Gori!

Popularni Bato taj svečani momenat proslavio je uz pojanje popova koji su pozvani da okade zgradu SO Budva i maltene zvanično proglase uspostavljanje prve teokratske opštine u Crnoj Gori

Svetosavski tajkun, jedan od najpožrtvovanijih pulena velikosrpskog vladike Amfilohija Radovića, lider koalicije ”Za budućnost Budve” Marko Bato Carević, izabran je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta za predsjednika opštine Budva.

S obzirom da je Carevića podržalo 19 od ukupno 33 odbornika, projekat Srpske autonomne oblasti (SAO) Budva je i formalno realizovan, a GP URA koja je velikosrpskim snagama pomogla da se održe na lokalnoj vlasti četiri godine i zvanično je škartirana.

Popularni Bato taj svečani momenat proslavio je uz pojanje popova koji su pozvani da okade zgradu SO Budva i maltene zvanično proglase uspostavljanje prve teokratske opštine u Crnoj Gori.

Popovi SPC su svom dobrotvoru nakon pojanja i kađenja opštinskih prostorija čestitali na izboru za predsjednika opštine.


Time je u Budvi realizovan scenario na koji je portal Aktuelno upozoravao. Po planu novoformirane svetosavske vlasti ovakav scenario očekuje i čitavu Crnu Goru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
24.09.2020-17:58 17:58

Ovako nesto se nije moglo vidjeti ni u Iranu za vrijeme vladavine Ajatole Homeinija.

Jelena
24.09.2020-19:30 19:30

Iran je dobar ,kako ovi smrde ,dno ,dna!

Nikola
24.09.2020-23:47 23:47

Blago zemlji koja nema picoustance (cetnike-srbistance)