Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SAMO U CRNOJ GORI “Ekspertu” Raduloviću vlada za koju je radio godinama “nedemokratska”!

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović u svom prvom javnom obraćanju sa te funkcije pokazao je tipično licemjerstvo

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović u svom prvom javnom obraćanju sa te funkcije pokazao je tipično licemjerstvo.

-U ovom istorijskom trenutku za moju zemlju, ponosan sam što sam dio prve demokratske vlade Crne Gore. „Građani prije svega“ biće naše ključno načelo, njegovanje dobrosusjedskih odnosa, vjerodostojan saveznik NATO-a i marljiv rad na približavanju naše zemlje EU – napisao je Radulović na Twitteru.

Podsjetimo, Radulović je već godinama funkcioner Ministarstva vanjskih poslova i to je postao pod vlašću DPS. On je bio drugi sekretar u Ambasadi u Rumuniji, a nakon što se vratio iz Bukurešta, prije godinu, u toj “nedemokratskoj” vlasti dva puta vanredno unaprijeđen. Dogurao je do pozicije savjetnika.

Radulović na sastancima sa predstavnicima bivše vlasti
Radulović na sastancima sa predstavnicima bivše vlasti

Roćenov trećerazredni kadar i jedan kafanski pjevač

Kakve je eksperte Krivokapić kandidovao za ministre najbolje ukazuje primjer resora vanjskih poslova i novoizabrani ministar Đorđe Radulović. On u krugovima bivše vlasti važi za pulena i čovjeka veoma bliskog bivšem ministru vanjskih poslova Milanu Roćenu.

Bivšem ministru Milanu Roćenu konačno se isplatilo dovođenje svetosavskog kadra u resor vanjskih poslova: “Pametnija su goveda iz moje Rasove…”

To mu je vjerovatno veliki plus s obzirom da Roćen važi za jednog od funkcionera bivše vlasti koji je volio da zapošljava takozvane “svetosavske” kadrove.

Ono što je još važnije je da Radulović pripada takozvanom trećem ešalonu bez nekog bitnijeg učinka u diplomatskoj karijeri.

Nakon što je završio karijeru u Rumuniji  na njegovo mjesto došao je, po Krivokapićevim standardima “ekspert”, takođe Roćenov kadar, Dado Đurović – kafanski pjevač koji se u slobodno vrijeme, po svemu sudeći, bavi diplomatijom!

Moramo se ponovo saglasiti – Roćenov ekspert koji ispunjava Rukoljubove standarde!

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MarkoizNK
05.12.2020-11:48 11:48

Podrepača, pretrkači i koritara niđe ka u Crnoj Gori. Dali bi majku za vlast!

Meša
05.12.2020-11:52 11:52

Meša!!! Postoje tri velike strasti, alkohol, kocka i vlast. Od prve dvije se nekako može izliječiti, od treće nikako. Vlast je i najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je kao čarobni kamen, jer pribavlja moć. Ona je duh iz Aladinove lampe, koji služi svakoj budali koja ga drži. Odvojeni, ne predstavljaju ništa; zajedno, kob su ovog svijeta. Poštene i mudre vlasti nema, jer je želja za moći bezgranična. Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podržavaju lupeži, i njegova predstava o sebi uvijek je ljepša nego istina. Sve ljude… Pročitaj više »

Branko
05.12.2020-12:38 12:38

USTA ZBORE A DJELA GOVORE. NISTA CUDNO ZA MENTALNI SKLOP LJUDI SA OVIH PROSTORA.

gagi
05.12.2020-16:57 16:57

E koliko je ovakvih prisipetlja bilo kod DPS i tamo su bili ugnijezdjeni kao pacovi,i sad protiv Crne Gore,u mom gradu takve ljude zovu POMETINE NEVALJALE.

Valter
05.12.2020-19:33 19:33

Djeluje blentavo

Demetra
05.12.2020-20:57 20:57

Da se pojasni: nije on funkcioner no 2.sekretar (ambasador, min.savjetnik, prvi sekretar pa tek onda drugi sekretar), to je najniza ili 2.otpozadi uloga u ambasadi. Bez iskustva, nikad nije sastanak sam oposlio a kamoli sto vece. Ekspert za vanjaku politiku! WOW!

Blavor
06.12.2020-20:47 20:47

Atase, 3. sekretar, 2. sekretar, 1. sekretar, savjetnik, 1. savjetnik, ministar savjetnik, ambasador!