Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SAJAM DEMAGOGIJE I PROMOCIJA NOVE PARTIJE Krivokapić i ministri učinke Vlade vide kroz ružičaste naočare, sumnje da su ukrali dio intelektualne svojine!?

Još na startu obraćanja Krivokapić je krenuo sa svojom poznatom demagogijom govoreći isprazne rečenice ''prva smjena nakon 1945. godine'', ''slobodna država'', ''ekonomski rast'', a čak je spomenuo da je ukinut ''nepotizam'', iako su svi svjesni da ova Vlada i vlast zapošljavaju maltene svakog srodnika u sistem državne uprave.

Vlada Crne Gore danas je predstavila postignute rezulatate za godinu mandata, ali je opšti utisak da je riječ o političkoj promociji nove partije koju će vjerovatno voditi premijer Zdravko Krivokapić.

Za tu političku promociju, Krivokapić i njegovi ministri izabrali su da koriste državne resurse jer je skup organizovan u prostorijama Uprave za imovinu odnosno objektu poznatom kao Stara zgrada Vlade (Dva sanduka).

Još na startu obraćanja Krivokapić je krenuo sa svojom poznatom demagogijom govoreći isprazne rečenice “prva smjena nakon 1945. godine”, “slobodna država”, “ekonomski rast”, a čak je spomenuo da je ukinut “nepotizam”, iako su svi svjesni da ova Vlada i vlast zapošljavaju maltene svakog srodnika u sistem državne uprave.

I ovaj skup je uspio da izbjegne potpredsjednik Vlade Dritan Abazović koji je uputio pozdrav video porukom, jer se nalazi na putu za Ujedinjene Arapske Emirate.

Nakon obraćanja Krivokapića uslijedilo je prikazivanje “dokumentarca”, kako je najavila spikerka Milica Minić. I upravo kada se počelo sa prikazivanjem “dokumentarca” došlo je do sumnje da je u njemu neovlašćeno korišćena muzika, jer nigdje nije navedeno ko su autori muzičke podloge, a da ne govorimo o snimcima od kojih je film napravljen!?

Cijeli skup je nastavljen prezentacijama resornih ministara od kojih niko nije naveo ništa problematično šta se desilo u proteklih godinu.

Čast da otvori skup prezentacijama imala je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, upravo ona koju javnost smatra najodgovornijom što se naša država već godinu nalazi u samom vrhu u svijetu po broju oboljelih i zaraženih od koronavirusa.

Sve u svemu, jeftina politička promocija nove stranke na političkom tržištu, jer niko od ove Vlade se nije danas zapitao ko njih podržava u parlamentu. A to je suština njihovog rada, ali navikli smo u ovih godinu, da izvršna vlast ima svoj pararelni svijet u kojem oni vladaju i gdje su oni najvažniji!

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad.mne
08.12.2021-10:59 10:59

Koje bi čudo bilo da ih podržava, makar, deset poslanika?