Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

“Sadiković je lutka na kanapu vlasnika Vijesti”

Oglašavanja mreže Safe Jurnalist koja je navodni napad na novinara Seada Sadikovića okarakterisala kao napad na javni interes u izjavi za Gradski radio novinar Šeki Radončić vidi kao logistiku manipulaciji vlasnika Vijesti.

Poznati istraživački novinar i publicista Šeki Radončić kazao je za Gradski radio da su crnogorska novinarska udruženja i strukovne organizacije “logistika odvaratnoj manipulaciji vlasnika Vijesti”. On je to rekao komentarišući nedavni slučaj navodnog napada na novinara Vijesti Seada Sadikovića.

“Sada vlasnici najvećeg regrutnog centra lažova koji se zove Vijesti koriste situaciju i, pošto poznajem te ljude lično znam da sad Željko Ivanović i ekipa vise na telefonima i zovu strana regionalna, evropska i svjetska novinarska udruženja tražeći od njih da osude navodni napad na Sadikovića”, kazao je Radončić.

Oni na taj način, kako ističe, pokušavaju da stvore klimu i jednu psihozu da smo svi ćoravi i da smo glupi.

“I da mi svi ne vidimo ništa nego da Sead Sadiković, koji je lutka na kanapu vlasnika Vijesti, što se vidi po njegovim emisijama, nije napao nego je napadnut, nije ukrao zastavu nego je njemu nešto ukradeno , nije rekao za crnogorske komite da su zločinci gori od Karadžića, Mladića i srebreničkih koljača”, kazao je on.

Radončić zaključuje da je riječ o još jednom pokušaju kompromitacije Crne Gore , crnogorskog društva i prije svega kompromitacije perthodne vlasti kojoj se sada želi na svaki način pripisati navodni napad na Seada Sadikovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
25.03.2021-23:51 23:51

Da nije ovog snimka ove momke osudise kao najvece kriminalce.Sto rade bolesni i lazovi iz Vijesti sram i stid ih bilo, da su njihova djeca, drugu bi pricu pricali a vucibatina od “novinara ” koji je placenik najvecih kriminalca u CG a to se zna da ssu vijesti!

rudi
27.03.2021-10:54 10:54
Reply to  pero

A vigjeli reakciju veljih politicara,pa oni su gori lazovi i mutivode i od vijesti i crnog bombardera zajedno

KOMITA
26.03.2021-00:36 00:36

sadik je veliko vnogo..

rudi
27.03.2021-10:58 10:58
Reply to  KOMITA

Sadik i Abazovic nijesu nasi ini izdadose sve sto valja u Crnoj Gori,da otme zastavu i da su ga tu ubili nikakva steta jer sam mislio da je on slobodni novinar i rado ga gledao ali se vidi da je postao podrepnica ove vlade i muckarosima iz Vijesti

rudi
27.03.2021-10:52 10:52

Da ima drzave kako je nema ove vijesti su prosipale lazi od kako postoje i treba im izbrisati onaj dodatak Nezavisne Vijesti mozda bi im bolje pasalo Lazljive Vesti