Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sa završne konvencije Bošnjačke stranke u Plavu poručeno: Bićemo stožer buduće vlasti

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović poručio je okupljenima da više nema ni jedne vlasti u Plavu, ali ni u Crnoj Gori bez Bošnjačke stranke

Plav je uvijek imao ispravan stav, kako kroz istoriju, tako i danas, a Bošnjačka stranka će biti stožer buduće lokalne vlasti u gradu, poručeno je na konvenciji liste Bošnjačka stranka – Ispravno za Plav.

U prepunoj sali Centra za kulturu “Husein Bašić”, predstavljeni su kandidati za odbornike. Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović poručio je okupljenima da više nema ni jedne vlasti u Plavu, ali ni u Crnoj Gori bez Bošnjačke stranke.

“Kada se pitala Bošnjačka stranka, najveći kapitalni projekti su krenuli da se realizuju u Plavu. Nema razvoja Crne Gore bez razvijenog sjevera. Ne možemo čekati da drugi odlučuju o nama. Više nema ni jedne vlasti ni u Plavu, a ni u Crnoj Gori bez Bošnjačke stranke. Nema evropske, građanske i sekularne Crne Gore bez Bošnjaka i Bošnjačke stranke To je dobro za Crnu Goru, jer smo pokazali da su Bošnjaci najodaniji štit građanske Crne Gore”, kazao je Ibrahimović.

Nosilac liste Bošnjačka stranka – Ispravno za Plav, Kemal Purišić, kazao je da je politički cilj BS i odborniče liste da donosi ispravne odluke, radeći posvećeno i savjesno za svoje građane.

“Ne želimo da nikoga pobijedimo na ovim izborima, želimo da svi građani, ali i naši politički konkurenti osjete benefite naše pobjede, kroz realizaciju našeg izbornog programa, koji je najbolja ponuda na ovim izborima. Dosadašnji rad i rezultati u vršenju vlasti, kako u Plavu, tako i na državnom nivou, preporučuju nas za vođenje naše opštine. Nudimo izborni program koji će sasvim izvjesno otvoriti nove perspektive našem kraju. Planiramo da sa Vladom i našom dijasporom nastavimo započete projekte. Namjeravamo da planski razvijamo Plav, podržimo turizam, podstaknemo ljude da se bave preduzetništvom”, kazao je Purišić.

Foto: BS
Foto: BS

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, istakao je da je Bošnjačka stranka dokazala da posvećeno i odgovorno vodi računa o Plavu, ali i o svom narodu.

“Važno je podsjetiti da su na inicijativu Bošnjačke stranke najvažniji kapitalni projekti koji su realizovani u prethodnom periodu, tada postali dio kapitalnog budžeta. Nećemo se na tome zaustaviti, nastavljamo da razvijamo naš Plav”, poručio je Gutić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve