Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

”S vjerom u Boga” Dakin pokret ide na nikšićke izbore

Na Svetoga Savu objavljujemo da ćemo učestvovati na izborima u Nikšiću i sa Gospodom izvojevati pobjedu na još uvijek neslobodnim izborima u našem gradu, poručuje Davidović

Narodni pokret Crne Gore, čiji je osnivač poznati biznismen Miodrag Daka Davidović, učestvovaće na lokalnim izborima u Nikšiću 14.marta. Tu informaciju za Dan je potvrdio Davidović, ističući da će više informacija biti poznato narednih dana.

”Na Svetoga Savu objavljujemo da ćemo učestvovati na izborima u Nikšiću i sa Gospodom izvojevati pobjedu na još uvijek neslobodnim izborima u našem gradu. Pozivamo sve slobodoumne radnike, seljake, penzionere, studente i intelektualce da nam se pridruže da vratimo naš grad gdje je bio prije sotonskih vremena. S vjerom u Boga”, rekao je Davidović za Dan.

On je medijima u novembru prošle godine saopštio da osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan Lscg
26.01.2021-09:55 09:55

Jel pravi “uspjesni”biznismen il je uspjesni Ratni profiter. Nafta.cigare.oruzje.bijela tehnika i bravi pokradeni iz Hercegovine.

SSSR
26.01.2021-14:00 14:00

Radovan Karadžić razgovor sa Daka Davidović okicen sa srbskom zastavom zaprijetio je muslimanima u BiH nestankom i Sad dosao sverom u boga da Crnogorcima u NIKSIC kroji Sudbinu ! Niksicani nedajmo nikad i ne dozvolimo da Crnogorce i Srbe neko zavadi !

pero
26.01.2021-15:19 15:19

Ovaj sveti Daka, lupez i kriminalac, ratni profiter sa krvavim parama gradi crkve i osniva partije ,to moze samo odje i nidje na svijetu jer bi bio u zatvoru.On koji je svercovao oruzje iz dvorista SUP niksicc dje je bio nazalost nacelnik, drug Karadzica i ostalih najvecih ratnihh zlocinaca,sverceg cigara, nafte, oruzja i ko zna cega jos, samoinicijativno salo policajce na Konavle ,odakle su zivu glavu jedva izvukli, i glavni su mu saradnici bili Radulovici iz Nk.

gagi
27.01.2021-14:15 14:15
Reply to  pero

Pero druze sve ti je ziva istina,samo malo da te dopunim. Daka je imao “podrsku”od zeta-snahe ne zna se sto mu je, bivseg ambasodora Srbije Bozovica koji je u “bliskoj vezi-ljubavi” sa Dakinim sinom prvijencem,koji je uostalom i bio radno angazavon kod Bozovica u Srbijansku ambasadu da mu se za svaki slucaj “nadje pri ruci ili pri krevetu” e blago Daki,ne kopa se kuca krampom nego takvim sinovima.