Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rusija prijeti Crnoj Gori: Neprijateljsko ponašanje neće ostati bez odgovora

Imajući u vidu neprijateljsko ponašanje crnogorske administracije i sve jaču neprijateljsku atmosferu, prinuđeni smo da sunarodnicima preporučimo da imaju kritički pristup u planiranju putovanja u Crnu Goru

Rusija preporučuje svojim državljanima da zauzmu „kritički pristup“ kada planiraju putovanja u Crnu Goru, uzimajući u obzir neprijateljske poteze Podgorice, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, prenose ruski mediji.

“Imajući u vidu neprijateljsko ponašanje crnogorske administracije i sve jaču neprijateljsku atmosferu, prinuđeni smo da sunarodnicima preporučimo da imaju kritički pristup u planiranju putovanja u Crnu Goru. Pored toga, u skorije vrijeme neće im biti omogućeno pružanje konzularnih usluga zbog smanjenja osoblja ambasade Rusije u Podgorici na minimum”, rekla je Zaharova.

Ona je naglasila da neprijateljsko ponašanje Podgorice neće ostati bez odgovora.

Šest ruskih diplomata proglašeno je personama non grata u Crnoj Gori, zbog čega je rad konzularnog odeljenja ambasade Rusije obustavljen na neodređeno vrijeme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve