Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rukovodstvo SNP-a u posjeti Mojkovcu i Kolašinu

Njihovo rukovodstvo je predstavilo proces konsolidacije partije, govorilo o obilasku terena i susretima sa običnim ljudima

Nakon obilaska Plava, Andrijevice, Berane, Murina, Gusinja i Bijelog Polja, rukovodstvo Socijalističke narodne partije, u skladu sa odlukama Glavnog odbora, obišlo je i prisustvovalo sjednici opštinskog odbora u Mojkovcu i sastancima mjesnih odbora u Lipovu, u Kolašinu.

foto SNP

Kako je saopšteno iz SNP-a, sa članovima i simpatizerima partije su razgovarali predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar IO Dragan Vukić, portparol Miloš Rajković i funkcioner Darko Stojanović.

“Na ovim skupovima opštinskih i mjesnih odbora SNP u Mojkovcu i Kolašinu bilo je riječi između ostalog i o problemima sa kojima se suočavaju stanovnici ovih mjesta. Govorilo se o mnogim temama a najviše riječi je bilo o problemima u izbornom zakonodavstvu, brojnim aferama u Crnoj Gori, izuzetno lošoj ekonomskoj situaciji, pogotovu na sjeveru države gdje mladi odlaze trbuhom za kruhom”, navode u SNP-u.

Njihovo rukovodstvo je predstavilo proces konsolidacije partije, govorilo o obilasku terena i susretima sa običnim ljudima.

“Bilo je riječi i o mogućnostima formiranja tehničke vlade, a govoreno je i o unutar koalicionim odnosima. Obilazak terena i posjeta opštinskim odborima će se nastaviti narednih dana”, zaključuju u SNP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve