Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

”ROZI” PUCA OD BAHATOSTI Pogledajte kako se član skupštinskog odbora obraća medijima!?

Od Radunovića smo dobili baš onakav odgovor koji smo uostalom i mogli da očekujemo od fašisoidnog reprezenta ravnogorske politike koju zastupa njegov politički savez

Nova izdajničko teokratska vlast polako ali sigurno produbljuje dno kada je u pitanju nekompetentnost i želja za uništenjem sopstvene države, a mediji koji su kritički nastrojeni prema njihovim destruktivnim radnjama od samog starta su izloženi brutalnim pritiscima.

Portal Aktueno odavno je na meti uvreda i prijetnji, kako od samih visokih funkcionera vlasti, tako i od njihovih internet botova i parapolitičkih satelitskih i propagandnih ispostava koje se nazivaju medijima.

Međutim, prije par dana redakcija portala Aktueno dodala je novi biser u kolekciju pritisaka i bahaćenja koje funkcioneri nove vlasti ispoljavaju prema našoj medijskoj kući.

Naš novinar obratio se prošle sedmice mejlom šefu poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slavenu ”Rozom” Radunoviću koga je kao člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje zamolio da odgovori ”na pitanja koja se odnose na sve češće pojave ekoloških incidenata na Žabljaku”.

Od Radunovića smo dobili baš onakav odgovor koji smo uostalom i mogli da očekujemo od fašisoidnog reprezenta ravnogorske politike koju zastupa njegov politički savez. Ovo elokventno obraćanje osvjedočenog ravnogorskog erudite prenosimo u cjelosti:

”Ne izigravajte novinare i izbrišite me s mejling liste.  Slaven Radunović”, navodi se u odgovoru koji je Radunović, poznatiji pod kodnim imenom ”Rozi” dostavio našoj redakciji. Na to smo odgovorili:

”Postovani, svako odgovara spram sebe. Ovakav odgovor je očekivan od Vas, gospodine Radunoviću. A imperativna poruka “izbrišite mail” nije način na koji možete komunicirati sa nama. S postovanjem”.

”Rozi” u svom prirodnom okruženju

Portal Aktuelno, radi objektivnog informisanja javnosti želio je da dobije mišljenje od Radunovića o veoma važnoj temi koja se tiče ekologije i životne sredine, a umjesto odgovora servirana nam je pisana doza očigledne bahatosti. S obzirom na odnos koji ispoljavaju prema novinarima krajnje je čudno što se funkcioneri DF-a godinama žale da ih mediji bojkotuju.

”Rozi” nervozan

Portal Aktuelno navikao je na brutalan cenzorski odnos nove vlasti prema našoj redakciji jer razotkrivamo njihove subverzivne i kriminalne radnje. Treba samo podsjetiti da smo u proteklih 15 dana bili na meti žestokih kleveta, laži i bljuvotina potpredsjednika vlade Dritana Abazovića zbog iznošenja istine o destruktivnim radnjama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost.

Stoga, ovakav odgovor Radunovića ni malo nas nije začudio, pogotovo što znamo da se radi o veoma netolerantnom čovjeku koji teško prihvata bilo kakvo mišljenje koje odudara od njegovih ekstremističkih stavova.

Treba podsjetiti i da je Radunovića upravo Abazović na nedavnoj konferenciji za medije indirektno označio kao saradnika srpske BIA-e i dijela domaće obavještajne službe, kada je priznao da su tačne objave portala ”Udar”. U tim objavama navodi se da je Radunović saradnik  i crnogorske i sprske službe državne bezbjednosti i da mu je kodno ime ”Rozi”.

Zato i ne čudi što je Radunović ovako odreagovao na mejl portala Aktuelno s obzirom da već duže vremena objavljujemo tekstove u kojima naš čitalac pod pseudonimom ”Profesionalac” raskrinkava subverzivne radnje u ANB-u.

Gojko Raičević, bliski prijatelj ”Rozog” izveden iz kaveza da uhvati vazduh

Treba takođe napomenuti da je Radunovićev bahati odnos prema kritički nastrojenim medijima nastao vjerovatno jer je navikao da se oglašava u propagandnoj ispostavi BIA-e kodnog naziva IN4S.

Na čelu ove propagandno-obavještajne septičke jame je intimni prijatelj Radunovića – Gojko Raičević (kodno ime ”Vepar”). Kako saznajemo oni su toliko bliski da obavještajne službe imaju kodno ime koje se odnosi na njih dvojicu kao par – ”Rozi vepar”.

Desetominutni klevetnik

Uz navedeno, valja istaknuti i da je Radunović crnogoroskoj javnosti poznat po tome što voli da kleveće a najnovija žrtva njegovih aktivnosti je ambasadorka Crne Gore u Njemačkoj Vera Kuliš.

Radunović je nedavno kazao ”da ima konkretne dokaze o tome šta je radila Vera Kuliš, ali neće iz džentlmenskih razloga da ih objavi i zbog poznanstva sa njenim mužem”.

”Rozi” je takođe naveo da je ”Kuliš radila za interese jedne partije i bavila se obavještajnim poslovima što nije posao jednog diplomate”.

Kuliš mu je na to odgovorila da su ”političko i ljudsko nevaspitanje ‘džentlmena’ Radunovića, naročito njegove mizogene insinuacije, nedostojne  bilo koga, a kamoli jednog poslanika Skupštine Crne Gore”. Potpisujemo!

”Rozi” je takođe poznat po tome što je na protestu u oktobru 2015. godine zamalo izazvao građanski sukob kada se popeo na binu ispred Skupštine Crne Gore i ultimativno najavio da će ”čekati još 10 minuta”, nakon čega su uslijedili sukobi sa policijom.

Radunović je 17. oktobar 2015. priveden, a sa njim je uhapšen šef i propagandene ispostave BIA-e kodnog imena IN4S Gojko Raičević, što je dodatno zacementiralo njihovo prijateljstvo.

I na kraju treba napomenuti da ovakav odnos Radunovića prema portalu Aktuelno ne treba da čudi s obzirom da se svrstava u istu grupu operativaca kao i njegov kolega iz nove vlasti Dritan Abazović.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
21.02.2021-13:32 13:32

Pogledajtemu lika..dovoljno govori..njegov srbijanski ekstremizam..nacionalizam-fasizam…mrznja prema svemu..ako ne mislis kao oni..
Dobar je izraz”septicka jama”
Ne dajte se..bez obzira na sve..RTCG..kontrolisu cetnici..nacisti..ne prolaze komentari…ide sve po njihovoj..srbijanskoj volji…

džudović
21.02.2021-15:30 15:30

Radunović se prejeo pa riška, može mu biti od toga loše.

gagi
21.02.2021-17:51 17:51
Reply to  džudović

dzudovicu druze mi smo ovakvim svinjana stavljali brnjice na njusku od deblje zice da manje riskaju,ali Slavenu dzaba da stave korpu kao “bernandincu”on ce i dalje jesti ono sto ljudi ne jedu g…a.

džudović
21.02.2021-21:06 21:06
Reply to  gagi

Jasno!

gagi
21.02.2021-17:47 17:47

Pa nista bolje ni kulturnije nije se moglo ocekivati od “garavog gurbeta”Slavena Radunovica bivseg biznismena sa sumnjivom “nabavkom”vozila “cotroen”koji je sebe predstavljao kao “generalni uvoznik”naravno preko njegove majke Srbije,nego ova SVINJA garava nema od koga ni biti da valja,kad su im po kuci slike cica Draze,sto se tice Abazovica malog pendreka- dno dna piii,e posebni epitet pripada Gojku Raicevicu cetniku iz Bjelopavlica,pogani i prevaranu,a kukavice muske, po domazi pizde,e mu se ko “zaleti”Gojko zalelece iz svega mozga “ja sam novinar i ja sam zasticen”naravno kao divlji vepar ugrozena vrsta.Gojku je najvaznije KORITO kao VEPRU da rilja u obor,eto je “dosao”da… Pročitaj više »

mrki
22.02.2021-12:05 12:05

ljudski otpad

Jelena
14.05.2021-18:45 18:45

Pravi krmak!