Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rovčanin o Roćenu: “Na ovaj način može govoriti u ime države samo neko kome je posao kriminal”

Prema riječima Rovčanina, možda ovakav rječnik i ne iznenađuje koliko moć koja je predata u ruke, svih ovih decenija, čovjeku sa ovakvim rječnikom.

Portparol Demokrata Nikola Rovčanin reagovao je jutros povodom objavljenog snimka u kojem Milan Roćen u razgovoru sa Rankom Ubovićem vrijeđa novinare.

Milan Roćen

Rovčanin u izjavi objavljenoj na Fejsbuk stranici Demokrata navodi:

-Danas, Milan Roćen u novom audio snimku govori o televiziji i novinarima Javnog servisa, ali sasvim iskreno, onako kako ih je zaista doživljavao. Za razliku od diplomatskih manira u pokušaju, koje je prodavao dugi niz godina, čuvenim osmjehom sa malih ekrana, on novinare RTCG naziva “govedima, bolesnom bagrom i najsramnijom mrljom u istoriji – navodi Rovčanin.

Nikola Rovčanin

Prema njegovim  riječima, možda ovakav rječnik i ne iznenađuje koliko moć koja je predata u ruke, svih ovih decenija, čovjeku sa ovakvim rječnikom.

-Na ovaj način govoriti u ime države može samo neko kome je posao kriminal, a državna funkcija maska iza koje se skriva. Građani se ovim snimcima mogu uvjeriti u ono što smo zapravo znali svih ovih godina, da oni nisu niti patriote, ni veliki državnici, niti dobrotvori, već obična ulična skupina kriminalaca koja se zaklanja iza naroda, zastave i grba – ocijenio je Rovčanin.

On smatra da kada se ovakav sistem utemeljio i ustalio u Crnoj Gori, onda i ne čudi što danas i dalje nemamo slobodan i objektivan Javni servis.

-Jer i dalje pojedinci mogu i da biraju i da raspuštaju, ili, kako kaže Roćen – da “rasturaju”.

-Iz snimka se može čuti i lični Roćenov doživljaj diplomatskih prijema ili kako ih naziva “zajebancije”. Mogli smo vidjeti koliko su se Roćenovi investitori zadržali u Crnoj Gori – rekao je Rovčanin.

On je zaključio da snimci razotkrivaju sistem i da očekuju da progleda i svaki građanin u Crnoj Gori.

-Pa i onaj koji je vjerovao u lažne patriote i zaštitnike, ali i sve međunarodne adrese. Došao je trenutak da cjelokupna domaća i međunarodna javnost uperi prstom u posljednji diktatorski režim u Evropi, ovako ogoljen, razotkriven i raskrinkan – poručio je Rovčanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
01.02.2023-19:11 19:11

Ovaj Rovčanin je nadmašio Branka Radulovića, zaposlio je n članova svoje uže i šire porodice i to mnogo viđe od Branka
.