Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Roganović: Demokrate kroz zvanični izborni program nude privatizaciju Krupca

Ovo je samo još jedan od nekoliko projekata na koje ova koalicija pokušava da prikupi jeftine političke poene, a koje je aktuelna vlast u Nikšiću ne samo pokrenula, već i dovela do faze izvjesne realizacije, navodi u saopštenju

Koalicija „Mir je naša nacija – ne damo Nikšić“ u nedavno predstavljenom izbornom programu Nikšićanima velikodušno nude uređenje izletničke zone u neposrednoj blizini jezera Krupac po modelu javno-privatnog partnerstva koji najčešće karakterišu kao okrilje za razne manipulacije, poručila je Slobodanka Boba Roganović, kandidatkinja za odbornicu koalicone liste Evropski tim za Nikšić.

“Ovo je samo još jedan od nekoliko projekata na koje ova koalicija pokušava da prikupi jeftine političke poene, a koje je aktuelna vlast u Nikšiću ne samo pokrenula, već i dovela do faze izvjesne realizacije”, navodi u saopštenju.

Ne samo da je ideja o uređenju ove zone pozajmljena, navodi Roganović, nego su kreativni oslobodioci otišli i korak dalje – pa su kroz zvaničan izborni program ponudili da ovu zonu privatizuju i na taj način vjerovatno nekom njima posebno dragom privatniku daju šansu da osjeti benefite navodne slobode.

“Ne dovodeći u pitanje potrebu sanacije ove zone, nećemo dozvoliti bilo kakve skrivene poslove onih koji su na državnom nivou već pokazali koliko brinu o državi i građanima”, ističe u saopštenju.

Zatim je podsjetila građane, da ugovor za realizaciju radova treba da se potpiše u ponedeljak, te da će se kroz nedjelju dana krenuti i u fizičku realizaciju projekta.

“Zato podsjećamo građane da je u decembru prošle godine Opština Nikšić primila donaciju Elektroprivrede Crne Gore u iznosu od 160.000 eura za sanaciju i uređenje ove zone, te da se ugovor za realizaciju radova, nakon sprovedene procedure, potpisuje u poneđeljak i da će se neđelju dana nakon toga krenuti i u fizičku realizaciju projekta. Još jednom pokazujemo kako se odgovorno vrši vlast i šta znači raditi u interesu opštine i njenih građana”, zaključila je Roganović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve