Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

ROĆENOV I JEVTOV PULEN NA SVETOSAVSKOM KRKANLUKU: Vukićević sa Jovanom Nedostojnim slavi širenje teritorije SS na Žabljaku!

Nakon obavljenog rituala i političke litije, sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama uslijedio je tradicionalni svetosavski krkanluk, kome je prisustvovao i predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević. Time je dokazao da predstavlja istaknutog pripadnika struje u DPS-u koja je lojalna antidržavnoj svetosavskoj sekti.

Odbornici Skupštine opštine Žabljak jednoglasno su krajem prošle godine donijeli odluku da se Eparhiji budimljansko-nikšićkoj i Crkvenoj opštini Žabljak svetosavske sekte (SS) poznate kao SPC, bez naknade ustupi 600 kvadratnih metara placa za izgradnju operativne baze, kodnog naziva – saborni hram.

Parcelu na kojoj će se graditi hram ritualom ”krvi i tla” zapišao je u petak šef crnogorske filijale SS Jovan Nedostojni Mićović – Joanikije, koji je predvodio i takozvanu političku litiju u toj opštini.

Vukićević – dolje lijevo kod prasećeg pečenja i leskovačke kobasice

Nakon obavljenog rituala i političke litije, sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama uslijedio je tradicionalni svetosavski krkanluk, kome je prisustvovao i predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević. Time je dokazao da predstavlja istaknutog pripadnika struje u DPS-u koja je lojalna antidržavnoj svetosavskoj sekti.

Ova pojava nije izuzetak u najjačoj partiji u Crnoj Gori, a kao osoba koja važi za promotera svetosavske struje u DPS-u pominje se bivši ministar Milan Roćen.

Milan Roćen: ”Sve češće pričam jednu priču u koju sve više počinjem da vjerujem, da će Žabljak za jedno pedestak godina najdalje biti glavni grad Crne Gore”

Upravo su Roćen i njegov vjerni pulen, poslanik Jevto Eraković, osobe koje su u ime DPS-a nezvanično zadužene za sve aktivnosti i kadrovska rješenja na Žabljaku.

Jevto Eraković: Razumijete li srpski?

Stoga i ne čudi orgijanje i slikanje Vukićevića sa liderom crnogorske filijale SS na Žabljaku, gdje su svi odbornici DPS-a glasali za dodjeljivanje placa takozvanoj SPC.

Treba takođe podsjetiti da je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Eraković u toku govora u Skupštini u petak, gdje se raspravljalo o inicijativi za izglasavanje nepovjerenja Vladi, indirektno negirao postojanje crnogorskog jezika!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

16 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
21.08.2022-09:37 09:37

Je li Jadonikije posjetio i Rasovu ovoga puta (60% stanovnika su Srbi). Trebalo bi i tamo da posadi kakvu crkvu i zapi.a teritoriju kao srpsku?

COL
21.08.2022-11:02 11:02

Plac su platili taman koliko i ovaj krkanluk, taman koliko će platiti izgradnju te karaule. Neće centa uložiti, platiće to narod, država i pokoji mafijaš ako opere kakve krvave novce.

BobZeković
21.08.2022-11:29 11:29

Pa Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović i Predsjednik DPS, Milo Đukanović, trebalo bi sad da vi se obrati autorskim tekstom. U njemu bi trebalo da Vi objasni Portal Aktuelno, da ne zapomažete i ne jadikujete, jer DPS sve to planski radi. A koji su mu planovi Bog (ne znamo koji) zna. Ovakve planove DPS-a slične Žabljaku sprovodili su svojevremen o Filip Vujnaović, Svetozar Marović, neraskidivo vezani prijateljstvom i ljubavlju za Amfilohija Sotonu, pa evo đe je sad Crna Gora, evo đe su Crnogorke i Crnogorci: u NIĐEDIJU. A NIĐEDIJA, moguće postane vrlo brzo srpska zemlja (neki djelovi CG su tako… Pročitaj više »

Tara
21.08.2022-17:15 17:15
Reply to  BobZeković

Tacno je da je Fico srbovao..ali je tada licno od gospodina Djukanovica opomenut…

BobZeković
21.08.2022-17:49 17:49
Reply to  Tara

Da, Fića je Milo Đukanović opomenuo i za opomenu obezbijedo da mu titulu Bivši Predsjednik države CG, sa mnoštvom privilegija. Mnogobrojne, sjajne, iskrene, nesebične Crnogorske patriote danas se bore da prežive. od danas do shutra.

Sreten_V
21.08.2022-11:36 11:36

T aman smo se ponadali da se pojedinačno najjača partija “dozvala pameti” a prisustvujemo novoj ekshumaciji i novoj sahrani Crne Gore! Sramno!

Freedom
21.08.2022-13:09 13:09

A kome nije jasno da DPS i Milo nikada nijesu prestali saradnju sa SPC, pogotovo u Ristovo doba. Najveću prevaru i pljačku CG i Crnogoraca je napravio Milo i Dps. Slavko Perović i LSCG su to davno shvatili a LSCG im je smetao jer su znali da mi nikad na to pristali nebismo. Zato se nemojte čuditi i glumiti da ne znate za taj savez, Dps i Spc.

BobZeković
21.08.2022-14:07 14:07
Reply to  Freedom

Da ti to nijesi ovako slikovito ispriča ostasmo neznaveni. A ovo o Slavku Peroviću i LSCG bolje nemo više pominjat, da ne bi otvara pravu priču. Ne treba ni to sad., a možda je najbolje potpuno zaboravit za dobrobit Crne Gore. Crnogorci i Crnogorke jesu predobri i prenaivni. Slijepo vjeruju onijema koji im se nametnu lažavinama i podlaštvom., začinjene politikom. Ali nijesu ni malo glupi. Vjerovatno i DPS sleduje sudbina slična LSCG.

Freedom
21.08.2022-23:16 23:16
Reply to  BobZeković

A ti si Bobo izdao Lscg kao i mnogi. Ti si to uradio sa Rotkovicem i Krstom sa aerodroma. Zato nemoj pominjati Lscg. Nije Slavko ljubio ruku Rista popa i Sotone.

BobZeković
22.08.2022-05:01 05:01
Reply to  Freedom

Bobo Zeković nikakve veze nije ima sa stvarno izdajničkim djelovanjem prema LSCG Rotkovića i Pavićevića, koje su udomili SDP i DPS. Pogodilo se da na kongresu LSCG, istovremeno Bobo Zeković kritikuje očajan rad rukovodstva LSCG, a Rotković iKika Majkin Paqvićević, optužuju Slavka Perovića po nalogu i podacima dobijenim od DPS. Dan poslije po naređenju Slavka Perovća Bobo Zeković je išćeran iz LSCG zajedno sa Rotkovićem i Kikom Majkinim Pavićevećivećem. Koliko je Bobo Zeković bio u pravu, govori rasplet događaja u LSCG, koji je uslijedio uskoro, a u kojem se dio LSCG uz Slavka Perovića, surovo obračunao sa grupacijom lidera LSCG,… Pročitaj više »

Freedom
22.08.2022-15:25 15:25
Reply to  BobZeković

Nije vama kriv ni Lscg a najmanje Slavko što lajete po njemu, što ste vi potrčali na Milovo korito. Miko-grof od Trstena, mason i izdajnik je posebna priča. A vi da vi je u srcu bila CG vi bi za ovih 30 godina shvatili da je Dps i Milo najveće zlo za CG. DF i u njemu koritari, Medo i Radule avetni svak vidi ko su. Bobo pogledaj oko sebe te časne Liberale, bez posla, al ostali časni. Stidiš li se i ti i svi ostali od njih.

BobZeković
22.08.2022-05:48 05:48
Reply to  Freedom

Dome, sve se pobrka. Napisa sam ti bio jedan odgovor, ali iz nekog razloga se nije pojavio, pa pišem ponovo. Reka sam ti fino da puštiš LSCG i Slvaka Perovićaća na miru, nek počivaju u zamrzivaču koji su sami odabrali, da bi utekli od svija gadluka koje su radili. To im je bio jedini izlaz. Istina, ne za sve. Prof.dr. Branko Radulović je i danas oličenje podlosti, gluposti, gramzivosti u politici. Džemal Perović, slavka Perovića omiljeni i slijepi sljedbenik, pokazao je svu svoju plitkost neposredno pred litijaški prevrat u Crnoj Gori. Krsto Pavićević, omiljeni Slavkov Predsjednik Mladih Liberala LSCG, danas… Pročitaj više »

džudović
21.08.2022-15:10 15:10

Ovaj iz opštine NK na slici zinuo kao krap. Pravi krapovski inetelektualac.

Tara
21.08.2022-17:13 17:13

DPS mora pod Hitno da djeluje..i ovaj antidrzavni uzas stopira..njega treba izbaciti iz DPS..i taj glas ponistiti..Zabljak je crnogorski simbol..ovo je zlocin..sta se radi po glavi Crnogoraca..

jowoglowo
21.08.2022-20:54 20:54

verska apstinencija.. jedi(mo) kod Joa

06 pjan ko litija.png
Crnogorka
21.08.2022-23:32 23:32

Ovo je vise nego STRASNO! DPS je prepun prosrpskih, cetnickih i svetosavskih, izdajnickih, clanova. Sto kaze vladajuci vrh ove partije? Mozda ne znaju za ovakve clanove. Ili znaju, ali ih nije briga, jer njima samima je dobro! Da cujemo sto imate da kazete.