Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Reakcije nakon patološkog ispada Bratić: Svi smo ugroženi zbog GOVORA MRŽNJE koji dominira na PROTESTIMA ZA FOTELJE!

Govor samoproklamovane žene-četnika iz Bileće više je ličio na patološki ispad psihički rastrojene osobe

Ministarka prosvjete, kulture, nauke i sporta Vesna Bratić sinoć je u centru Podgorice imala još jedan u nizu skandaloznih javnih nastupa, koji je ocijenjen od javnosti kao “fašistički”.

Četvorostruka ministarka iz Bileće u govoru punom frustracija, po svemu sudeći proizašlih iz panike zbog toga što će uskoro izgubiti fotelju, pokušala je da omalovaži predstavnike manjinskih naroda, a nije štedjela ni potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, ni vrh SNP-a, kao ni poslanicu SDP-a Draginju Vukasnović Stanković.

“Da li će ljudi koji su glasali za otimanje Ostroga, Morače, Đurđevih Stupova, Miholjske prevlake, da li će oni da potpišu Temeljni ugovor. Kakva je to platforma? Kakva je to laž? Zašto je potpredajednik Vlade Dritan Abazović koji je sjedio s nama u Vladi do posljednjeg dana, i podržao Evropu sad i rekao da su ovo genijalni i sjajni ljudi, sada tu da ruši tu istu Vladu. Kako ga nije sramota da kaže da ako mu propadne projekat (manjinska vlada) da se vrati u tu istu Vladu? Pa u zemlju bi propao, a ne da se vrati u tu istu Vladu”, kazala je ministarka u govoru koji je više ličio na patološki ispad psihički rastrojene osobe.

Ovaj njen govor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, donosimo reakcije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
24.01.2022-07:24 07:24

Neko im je rekao da donose Crnogorske zastave /kobajagi oni za CG a oni četnici —
vidjeli smo do sinoc i u PG i drugim gradovima ni jedne zastave CG…
nece im pomoci da svi do jednoga nose onu EU – oni su četnici —Vlada pala zna se kad pada koji su uslovi ,svuda u svijetu isti…brukaju nas prostaci…da sačuvaju fotelje ,nesposobni stvorovi…

BMX
24.01.2022-09:18 09:18

Premijerej & apostoli Spajic, Milatovic, Injac, Bratic, Stijovic, Mitrovic, Jelena BB, i oni koji oh podrzavaju kao Demokrate i Milacic koji stiti fotelju svoje supruge, su utripovali da ih je sam Bog tu postavio, i da niko osim njega ih ne moze skinuti sa vlasti. Koja demokratija, izbori, smjenjivost vlasti, Skupstina i ostale trice ! Uveliko organiziju litije II i potpaljuju ekstremiste da brane njihove fotelje po svaku cijenu, pa cak i po cijenu sukoba i rata. Zapad, EU pa i USA koji su ucestvovali u ustolicenju ove ekstremno desne, kleronacionalisticke vlasti koja vecinski porice i samo postojanje ove drzave,… Pročitaj više »

Nermina
24.01.2022-09:51 09:51

E,jada vlada.Ko tak'e mi vlade.Brišite doma.