Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Reakcije na Twitteru: Nova vlast po mjeri Jovana Markuša – DPS zaslužio da bude opozicija na Cetinju

Dok pojedini smatraju da je nova vlast po mjeri Jovana Markuša, drugi tvrde da Cetinje već više godina u teškom stanju i da se mora nešto mijenjati

Izbor nove predsjednice skupštine prijestonice Cetinje Milene Vujačić predstavnice Stare garde izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama. Među pristalicama korisnika koji sebe nazivaju patriotama došlo je do polemike.

Dok pojedini smatraju da je nova vlast po mjeri Jovana Markuša, drugi tvrde da Cetinje već više godina u teškom stanju i da se mora nešto mijenjati. Polemika je počela još u subotu veče kada je SDP riješio da prekine pregovore sa DPS. Već tada su pojedini počeli da kritikuju jednu ili drugu stranu. Išlo je do toga da su pojedini brisali slike s poslanicom Draginjom Vuksanović Stanković, podsjećajući da je ta stranka upravo zahvaljujući društvenim mrežama za godinu i po koliko toliko oporavila svoj rejting.

Sa druge strane, korisnici bliski SDP su navodili da DPS ima namjeru da sarađuje i podrži funkcionere SNP i URA na državnom nivou, a da svjesno zateže odnose sa partijom Raška Konjevića.

Objavljujemo neke od reakcija:

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
15.02.2022-08:16 08:16

Sramota bi bilo DPS- Mrvaljevicevu podrsku pih daleko bilo da imamo ikakvog kontakta sa ovakvim splacinama imati !Imaju oni SDP  koji ce  skupo platit cijenu od glasaca imacemo da se uvjerimo brzo u drugim gradovima CG ni cenzus podrske nece imat poslije skandala CETINJA !

HRRVATSKA
15.02.2022-09:06 09:06

Tesko se kad mogu Crnogorci opametit -kako sad spojit i zajedno izac na-belvederu sa pobijedickim podrzioca-Joanikija !

Sara
15.02.2022-10:35 10:35

Cetinje je postalo..kako kaze Andrej,,politicki kupleraj..Draginje..Konjevica ..Krivokapica itd. sa cetnicima i pionima popa Micovica..
Draginja je manipulisala sa CG i crnogorcima..ona je pala na najnizi nivo..To joj crnogorci nece zaboraviti..stala na stranu neprijatelja drzave CG..koji su nas tukli gumenim mecima..i izvrsili Desant na manastir Cetinja..Nemoze gore….a nije ni cudo ona je srpkinja..koja se u CG naselila..