Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Reakcije na presudu poslanicima DF-a

Socijalistička narodna partija presudu poslaniku DF-a Milanu Knezeviću povodom, kako kažu, takozvanog nasilničkog ponašanja, vidi kao još jedan u nizu skandala koji trese pravosudni sistem u Crnoj Gori, jer je riječ o verbalnom deliktu, a ne nikakvom nasilničkom ponašanju Kneževića

Socijalistička narodna partija presudu poslaniku DF-a Milanu Knezeviću povodom, kako kažu, takozvanog nasilničkog ponašanja, vidi kao još jedan u nizu skandala koji trese pravosudni sistem u Crnoj Gori, jer je riječ o verbalnom deliktu, a ne nikakvom nasilničkom ponašanju Kneževića.
Poslanici DF-a
“Stoga SNP osuđuje ovakav vid dijeljenja pravde, odnosno nepravde, koji šalje zabrinjavajuće poruke. Afere koje tresu sudstvo i tužilaštvo miruju u ladicama, verbalni delikt se ponovo uspostavlja, članovi grupa organizovanog kriminala slobodno šetaju, a opozicioni lideri se sude. Pravdoljubiva Crna Gora mora izaći iz ove pozicije, jer ćemo u protivnom biti taoci jednog autističkog, odnarođenog sistema, koji nas srozava u očima cjelokupnog demokratskog svijeta”, navode u SNP-u.
U Osnovnom sudu u Podgorici danas je poslanicima Demokratskog fronta DF-a Milanu Kneževiću, Milutinu Đukanoviću, Branku Raduloviću i Marini Jočić izrečena presuda zbog incidenta u holu Skupštine Crne Gore 2017. godine. Knežević je osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora, dok su Jočić, Radulović i Đukanović dobili uslovne kazne za nasilničko ponašanje prema kolegama iz DPS-a prije dvije godine u holu Skupštine Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve