Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Reagovao kabinet premijera: Ko su za Krivokapića hrvatski, srpski, albanski i crnogorski izdajnici?

Iz Kabineta predsjednika Vlade reagovali su na intervju predsjednika države Mila Đukanovića hrvatskom Jutarnjem listu

Iz Kabineta predsjednika Vlade reagovali su na intervju predsjednika države Mila Đukanovića hrvatskom Jutarnjem listu.

U reagovanju Krivokapićevog kabineta navodi se da se Đukanovićeva politika zasniva samo na iznalaženju “stranih i domaćih izdajnika, od hrvatskih, crnogorskih, albanskih, a sada srpskih”.

Reagovanje Kabineta premijera prenosimo u cjelosti.

“Još uvijek predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, koji najavljuje nove izbore, djelimično jeste u pravu. Pošto je u toku skupštinska procedura za njegovo razrješnje zbog prekoračenja nadležnosti i kršenja principa sekularnosti, predsjednički izbori su jedini koji su u ovom momentu izvjesni.

Novim pokušajem zamjena teza i manipulacija, lider opozicionog DPS-a nastoji da homogenizuje one lakovjerne iz okruženja kojih je sve manje.

Nakon što mu je propao plan, da huškajući građane Crne Gore jedne na druge, te kršeći Ustav ugrozi multivjerski i multinacionalni koncept, ne odustaje od destruktivnog i suludog djelovanja, koja ga čvrsto pozicioniraju kao remetilačkog faktora.

Odbjegli vođa propalog puča na Cetinju, mora biti svjestan da njegova politika koja se samo zasniva na iznalaženju stranih i domaćih izdajnika, od hrvatskih, crnogorskih, albanskih, a sada srpskih, ne može zamagliti ličnu namjeru da spriječi Crnu Goru na putu pomirenja, ekonomskog progresa, oslobođenja zarobljenih institucija i integracije u Evropsku Uniju.

Đukanović je svojim proročkim govorom početkom devedesetih, dok je ratovao za mir, i progonio pristalice nezavisne Crne Gore, najbolje opisao svoje današnje političko djelovanje. On je tada ono što danas zastupa nazivao bolesnim halucinacijama, u kojima se u “dobroj mjeri tražio, a sve doskora i nalazio način za održanje na vlasti i skretanja narodne i političke pažnje sa sebe”.

Vrlo je teško na ozbiljan način polemisati sa stavovima Đukanovića, jer su utemeljeni jednako koliko i konstatacija da ustoličenja na Cetinju neće biti”, navodi se u reagovanju Kabineta predsjednika Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
paja raja
11.09.2021-20:26 20:26

Hahaha pljano podji ti na CETINJE ka Gospodin Djukanovic -Canak da se umijesas medju svoje gradjane dok je Gospodina DJUKANOVICA bit ce i CRNE GORE svi smo mi DJUKANOVIC!

gagi
12.09.2021-19:59 19:59
Reply to  paja raja

Moze doci Rukoljub boca,ali da se izvalja ka magarac ispred Cetinjskog manastira uz “nadzor”popa oskopice/pedofila Micovica (J)Ovana

Dedinje
12.09.2021-22:28 22:28
Reply to  gagi

Gagi@. Ti si cetinjska legensa. koja ima vrli veliku pensiju.

Prima
11.09.2021-20:44 20:44

Ne možeš vjerovati !! Zapravo možeš: Kad netko živi pod maliganima, vidi stvari obrnuto. To je već jasno odavna. Tako Bocoljub za sve što je sam napravio i radi , napiše da si baš ti ( onaj drugi) to napravio. Okretanje slike ! To je nečuveno !!! I sad ti polemiziraj ! Nije moguće jer je viđenje stvari okrenuto za 180° Tip je POTPUNO DEZORIJENTIRAN ! Ima pomoći za to ako želi samo takav, ako i želi, NE SMIJE biti predsjednik ni kućnog savjeta a kamoli premijer države. Treba uvesti ad hoc konttrolu “na opijate i alkohol”, sve po zakonu,… Pročitaj više »

gagi
12.09.2021-20:02 20:02
Reply to  Prima

Alko test bi eksplodirao od Zdravinja boce,vidji ga kako je izdrljio ka da je na kuma puca,pjancina.

Mne
12.09.2021-11:52 11:52

KRIVOKAPIĆ VJERNIK ISPRANOG MOZGA , LAŽEŠ RUKOLJIBU TEBE JE VAŽNIJI POP MIĆO NEGO CRNOGORSKI GRADJANI, SRAM TE BILO,.