Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Rastoder se složio da je URA puna klonova Rahmana Morine i Sejda Bajramovića

Rahman Morina i Sejdo Bajramović su, podsjećamo, kosovski političari, koji su poslužili Slobodanu Miloševiću da učvrsti svoju vlast na Kosovu i da ukine autonomiju pokrajine Kosovo

U objavi na Facebooku akademik Šerbo Rastoder osudio je indirektno nastup ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i njegovo nepriznavanje odluka i legitimiteta Haškog tribunala.

“Koliko bi bilo smiješno danas pitati nekoga, priznaje li Odluke suda u Ninbergu a da Vam on odgovori da procedura nije bila savršena, da pravo nije bilo ujednačeno, da je formiran ad hoc….Ne manje je smiješno pitati nekoga, da li priznaje odluke Haškog suda, povodom genocida u Srebrenici, ako imate na umu da je on bio mnogo savršeniji nego onaj u Ninbergu. Da li će, zbog toga sud promijeniti Odluke. NE. Ali će ostati vama večita bruka. Jer ostaje logično pitanje, kako se zove tvorevina, čiji su svi tvorci osuđeni za GENOCID”, napisao je Rastoder na Facebooku.

U komentarima na post u razmjeni sa Ljubomirom Filipovićem koji je apelovao na Rastodera da utiče na platformu Crno na bijelo i Građanski pokreta URA koje je podržao na izborima i čiji je dio, Rastoder je odgovorio Filipoviću da precjenjuje značaj GP URA, a i potvrdio jedan komentar da u GP URA ima “klonova Rahmana Morine” dodajući i podsjećajući na Sejda Bajramovića.

Rahman Morina i Sejdo Bajramović su, podsjećamo, kosovski političari, koji su poslužili Slobodanu Miloševiću da učvrsti svoju vlast na Kosovu i da ukine autonomiju pokrajine Kosovo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
27.03.2021-14:27 14:27

Svi smo svjesni URA-DEMOKRATE od IZDAJNIKA -ISTORIJA CRNE GORE MORA PISAT -KOLIC-KALAC-ALBIN-SUADA ZORONJIC-ABAZOVIC -JELUSIC -ADZIC -RAHMAN MORINA -SEJDO BAJRAMOVIC -NJIHOV DRAGI AMFILOHIJE JE AMANET KOD BOGA OSTAVIO DA IM SE TRSA UTRE!!