Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rastoder: “Na izborima poraziti mračnu ideologiju”

On je reagovao na, kako navodi, širenje mržnje prema pripadnicima Interventne policije prilikom blokade puta Berane - Bijelo Polje prema pripadnicima Interventne policije

Na predstojećim izborima u Crnoj Gori, jednom za svagda, treba poraziti mračnu ideologiju i omogućiti stabilan i siguran razvoj evroatlantske države, u kojoj su svi građani ravnopravni, bez obzira na vjeru i naciju, poručio je predsjednik Bošnjačkog Saveza Crne Gore u Njujorku Esad Rastoder.

foto Arhiva

On je reagovao na, kako navodi, širenje mržnje prema pripadnicima Interventne policije prilikom blokade puta Berane – Bijelo Polje prema pripadnicima Interventne policije.

“Bošnjaci Amerike su za vrijeme prvog talasa pandemije korona virusa pomagali stanovništvo Crne Gore bez obzira koje su vjere i nacionalnosti, pa i one u Beranama koji se izjašnjavaju kao Srbi. Zato su začudili povici da se treba obračunati sa interventnom jedinicom policije Crne Gore, posebno što je iz Rožaja”, navodi se u saopštenju Rastodera.

Bošnjački Savez Crne Gore u Njujorku, kako je naveo Rastored, preduzeo je konkretne aktivnosti kako bi o ovim događajima upoznao međunarodnu zajednicu, tj. EU i SAD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
stevan
28.06.2020-21:53 21:53

Bravo, hvala vam na poštenju braćo