Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rastoder: Dok se problem u Srbiji ne riješi, Balkan će biti zaglavljen u nevoljama – podržimo proteste

''Srpski narod i njeni građani moraju svakih dvadeset godina da se rješavaju diktatora i da se bore da dostojanstvo i slobodu, do tada mi svi u okruženje trpimo velike gubitke čameći na pragu EU''

Dok god se problem u Srbiji ne riješi, cijeli Balkan će biti zaglavljen u nevoljama, ocijenio je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD-u Esad Rastoder.

“Teško se Srbija može izvući iz ovoga zla koje ju je zadesilo oličeno u SNS i SPS. Srpski narod i njeni građani moraju svakih dvadeset godina da se rješavaju diktatora i da se bore da dostojanstvo i slobodu, do tada mi svi u okruženje trpimo velike gubitke čameći na pragu EU”, rekao je Rastoder.

Prema njegovim riječima, dok određeni djelovi u ovim državama i dalje vide boljitak u Rusiji i Kini, a mi osuđeni “da klackamo i tapšemo u mjesto”.

“Dokle se god problem u Srbiji ne riješi, cijeli Balkan će biti zaglavljen u nevoljama. Zato svi podržimo opravdane demonstaracije u Srbiji – Beogradu, da svrgnu uzurpatora i diktatora Vučića”, kazao je Rastoder.

Osvrnuo se i na ubistvo Zorana Đinđića.

Ubistvom jednog od najviših “filozofa” u moderno doba Evrope, Rastoder smatra da je zaustavljen ne samo put Srbije u EU, nego je Srbija “vraćena pod šapu Rusije”.

“Takozvani reformisti na čelu sa Šešeljovim nosačem piva Vučićem, ne da su samo Srbiji pucali u glavu i nogu nego su zaustavili cijeli Balkan i zaledili ga u ruske interese koji se sprovode u Srbiju, RS, Crnoj Gori, Kosovu. Šešeljev nosač piva je ubio i pogodio Srbiju u mozak bez kojeg su ostali za duže vrijeme, i u nogu Srbiju koja je ostala da hramlje još zadugo”, kazao je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fenix
04.06.2023-20:38 20:38

Podržimo, nego kako!

Merlin
04.06.2023-20:58 20:58
Reply to  Fenix

Slabi ste i nema vas šaka jada. Niste nikakva sila već ste obični miševi….

Merlin
04.06.2023-20:56 20:56

Da nećeš ti buzdovanu zatucani da krojiš politiku Srbiji i da li će biti sa Rusijom i Kinom ? Nema više besplatnog dovlačenja vas gastarbajtera i glasanja za DPS. Zamisli kako bi se plašio Vučića da nije “nosač piva”. Podmažite se dobro za nove izbore, 2/3 u parlamentu i popis !