Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rastoder: Dijaspora da otkaže svu podršku bilo kojoj partiji

Prema njegovom mišljenju, sve liste misle za sebe, svi su se kleli i kunu se u dijasporu a ''vidi vraga nema nikog iz dijaspore na bilo kojoj listi''

Svi su se kleli i kunu se u dijasporu a vidi vraga nema nikog iz dijaspore na bilo kojoj izbornoj listi, kazao je presjednik Bošnjačkog saveza u Njujorku Esad Rastoder.

“Ovih dana se sve političke partije pripremaju za izbore koji su raspisani 11. juna. Sastavljaju se liste i koalicije bez ikakvog programa za boljitak građana Crne Gore, sve im se svelo ko sa kim i sa kim. Strah je zavladala da ne izgube povlastice i fotelje koje im omogućavaju pune džepove. Nema programa ima samo zgrabi što se zgrabit da”, ocijenio je Rastoder.

Prema njegovom mišljenju, sve liste misle za sebe, svi su se kleli i kunu se u dijasporu a “vidi vraga nema nikog iz dijaspore na bilo kojoj listi”.

“To je jasana poruka dijaspori -volimo vas samo vi šaljite pare i podržavajte nas i glasajte, ali vam mi ne damo nigdje da budete gdje se može odlučivati ili bar kontrolisati novonastale interesdžije kojima je stalo do države koliko do lanjskog snijega”, poručio je Rastoder.

Pozvao je dijasporu da otkaže svu podršku bilo kojoj partiji jer, kako smatra, oni imaju svi isto mišljenje o dijaspori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
14.05.2023-18:19 18:19

Izgleda da su te izvaćarili za pare i obećali da češ biti na nekoj izbornoj listi, a sada cvrc. Kakav buzdovan. :)

Tara
14.05.2023-21:59 21:59

Oni su malo zbunjeni..ne zna se ko pije rakiju..a ko ne..Vi ste nas Crnogorski ponos..DPS mora da reaguje…G-din Djukanovic..je permanentno–njegovao dobre odnose sa Vama….Vi morate biti na listi..Sta se desilo sa ovim novim DPSovcem..malo je zbunjen..