Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rastoder: Crnogorska policija juče odradila dobar posao statista i podrške nacistima iz Nikšića

''E Crna Goro dokle si stigla i da li si sa novim 'oslobodiocima' dotakla dno dna, sva je vjerovatnoća da jesi!! I da smo zaglavili u tunelu bez nade za boljom budućnosti naših naraštaja''

Skandiranje navijača Sutjeske juče u Podgorici ne bi bilo nikakvo iznenađenje, znajući iz kojeg grada dolaze fašisti, da ih nije crnogorska policija pratila ko generale bez ijednog upozorenja-baš su ih pratili kao neke velike ličnosti, kazao je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD-u Esad Rastoder.

“E Crna Goro dokle si stigla i da li si sa novim “oslobodiocima” dotakla dno dna, sva je vjerovatnoća da jesi!! I da smo zaglavili u tunelu bez nade za boljom budućnosti naših naraštaja. Glasači novih odlobodioca opsjednuti parama i boljim životom spremni su sa siću koju im Milojko, Aleks, Dritko obećavaju prodati i sebe i svoj obraz, nažalost i obraz svojih roditelja, tako da ne razmišljaju o posljedicama koje će ih sigurno zadesiti”, naveo je Rastoder na svom Facebook profilu.

Kako je dodao, jučerašnjoj koloni falio je “još zločinac i genocidaš Ratko Mladić, a na koreografiji bi im i Hitler i nacisti pozavidjeli”.

“A crnogorska policija je juče odradila dobar posao statista i podrške nacistima iz Nikšića”, poručio je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vghj
30.05.2023-21:23 21:23

Policija radi isto što je radila 13.7.22. g u Nikšiću. I tada je do trga sprovela fašiste iz bratstava do onih koji su slavili Dan državnosti.