Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rama se sastao sa Đeljošajem

Premijer Albanije Edi Rama posjetio je danas Opštinu Tuzi, gdje ga je dočekao predsjednik opštine Tuzi – Nik Đeljošaj sa saradnicima

Premijer Albanije Edi Rama posjetio je danas Opštinu Tuzi, gdje ga je dočekao predsjednik opštine Tuzi – Nik Đeljošaj sa saradnicima.

“Predsjednik se zahvalio premijeru na kontinuiranoj podršci koju su on i Albanska Vlada pružili opštini kao i njegovoj posjeti Opštini Tuzi. Na sastanku, između ostalog, razgovarali su o najnovijim političkim dešavanjima u zemlji, odnosima sa novom vladom, kao i o nedavnim ulaganjima i projektima koje Opština Tuzi realizuje.

Dok je premijer Albanije čestitao predsjedniku na dobrom upravljanju opštinom i naglasio da je današnja posjeta simbolična i obećao da će vrlo brzo doći do još jedne zvanične posjete, na kojoj će se detaljnije razgovarati o razvoju i problemima Albanaca u Crnoj Gori”, piše u saopštenju Opštine Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tttttttrrt
03.08.2021-21:02 21:02

Odlicno u kancelariji jedna crnogorska jedna albanska zastava za njih dvojicu !Samo kad je sam Djeljosaj on postavi isto jednu crnogorsku jednu albansku zastavu !Svaka cast kad se imaju gosti bez obzira koje drzavne posjete obavezno oznaciti gosta uz dobrodoslicu !Mislim da strogo treba zabranit kicenje zastave druge drzave na javnim ustanovama !!!Privatno u svojoj kuci radi sta hoces i kiti se scim zelis – drustveno ka u svim drzavama kazna 5 godina zatvora i 20000 eura izvolte !Slucaj Herceg Novi naplatit im kaznu da se ne mogu oporavit za 10 godina!!