Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Uzaludno reprodukovati afere i praviti dimne zavjese

''Moraće URA i Demokrate uskoro da odgovore konkretno – da li Crnu Goru vide u Evropi ili u ''Demokratskom'' frontu'', naveo je Rakočević na Tviteru

Uzaludno je reprodukovati afere i praviti dimne zavjese, poručio je Nikola Rakočević, član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista DPS u Skupštini Crne Gore

On je reagovao nakon što su iz NVO MANS saopštili da su u okviru globalnog istraživačkog projekta “Pandora papiri” pronašli “ovjerene kopije ugovora o uspostavljanju trastova i kompanija na ofšor destinacijama koje su formirali predsjednik države Milo Đukanović i njegov sin Blažo”.

“Moraće URA i Demokrate uskoro da odgovore konkretno – da li Crnu Goru vide u Evropi ili u “Demokratskom” frontu”, naveo je Rakočević na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
04.10.2021-13:14 13:14

Dezinformacije nijesu samo lažne vijesti već i 1. malo iskrivljene vijesti 2. vijesti sa istaknutim djelovima koji su potpuno nebitni, dok, su bitni jedva primjetni. 3. poluinformacije, samo dio informacije prikazan 4. vijesti sa zaključkom koji ne slijedi iz same vijesti i još mnogo drugih oblika. Śećam se vica kad je neko zakačio natpis na vratima apoteke da nemaju banana i kako je preko sto druga ušlo unutra i pitalo kad će dobiti banane.