Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Svi koji su bili u lancu odgovornosti 4. i 5. septembra na Cetinju da odgovaraju

''Šta ima da nam kaže premijer, koji prije neki dan poruči da se ponosi Cetinjem? Da li će građanima mazati oči samo sa odgovornošću Kneževića ili će svi koji su bili u lancu odgovornosti odgovarati za to, ne samo u policiji već u cijelom bezbjednosnom sektoru?''

Član Predsjedništva Socijaldemokrata Marko Rakočević saopštio je da svi koji su bili u lancu odgovornosti 4. i 5. septembra na Cetinju treba da odgovaraju.

“Jesu li principi iznad funkcija? Ko će snositi odgovornost za dešavanja 4. i 5. septembra na Cetinju? Ko je rukovodio operacijom “raščišćavanja bagre i osvajanja Cetinja”? Hoće li odgovarati onaj ko je bio ”na vezi sa svim kriminalnim grupama u Crnoj Gori”. Šta ima da nam kaže premijer, koji prije neki dan poruči da se ponosi Cetinjem? Da li će građanima mazati oči samo sa odgovornošću Kneževića ili će svi koji su bili u lancu odgovornosti odgovarati za to, ne samo u policiji već u cijelom bezbjednosnom sektoru? A i da podsjetim da partije koje su pozdravile aktivnosti na CT od 5.09. ujutru sada čine 2/3 Vlade”, naveo je Rakočević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Realno
02.05.2022-14:45 14:45

Ahahha, na šta su “ponosni” Cetinjani ? Na vojsku koju imaju, ili na nove fabrike i dobar standard ? :)