Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: SNP mnogo puta prodavao Crnu Goru, posljednji put kada je Joković negirao Crnogorace

Zajedno sa građanima ćemo uraditi sve da što prije padne. Kao i Krivokapićeva, za čiju smjenu, podsjećamo, Joković i nije glasao

Jokovićev SNP je mnogo puta prodavao Crnu Goru. Prvi put kada su zajedno sa svojim najvjernijim saveznikom Miloševićem pokušali da je svedu na 27. izbornu jedinicu. Nakon toga kada su uradili sve sto su znali, mogli i umjeli da ne postane nezavisna država, a desetak godina nakon toga i da ne uđe u NATO, saopštio je član Predsjedništva SD, Marko Rakočević.

Prema njegovim riječima, sam Joković je to učinio i nedavno kada je, kako samo on to umije, kazao da se Crnogorci prvi put pominju na okupiranom Cetinju 1942. godine, odnosno kada je tvrdio da 21. maj nije bitan dan za crnogorsku istoriju i da ga ne treba obiljažavati.

“E baš zato njemu i njegovoj partiji nije mjesto u niti jednoj Vladi, posebno ne sa uticajem koji u ovoj ima, a koja želi da bude građanska i evropska, jer partija na čijem je čelu ima veze sa tim vrijednostima, takan koliko i izjave koje Joković o Crnogorcima daje sa zdravim razumom”, kazao je Rakočević.

Uostalom, dodsje, “zato SD nije u Jokovićevoj Vladi, niti je podržava. Naprotiv”.

“Zajedno sa građanima ćemo uraditi sve da što prije padne. Kao i Krivokapićeva, za čiju smjenu, podsjećamo, Joković i nije glasao”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve