Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: SD ponosan što je odbio učešće u Abazovićevom lažnom pomirenju i smještanju kadrova DF-a po dubini

Posjeta premijera koji nije premijer napaćenoj i ratom razorenoj Ukrajini sa svojom rendžerskom svitom, više je ličila na film Stivena Spilberga, kada Tom Henks i Vin Dizel, spašavaju redova Rajana, kog glumi Met Dejmond, nego na posjetu ozbilje državne delegacije, ocijenio je član Predsjedništva Socijaldemokrata Marko Rakočević

Posjeta premijera koji nije premijer napaćenoj i ratom razorenoj Ukrajini sa svojom rendžerskom svitom, više je ličila na film Stivena Spilberga, kada Tom Henks i Vin Dizel, spašavaju redova Rajana, kog glumi Met Dejmond, nego na posjetu ozbilje državne delegacije, ocijenio je član Predsjedništva Socijaldemokrata Marko Rakočević.

“Dojam je da su Dritan i ekipa pošli tamo više marketinški nego kao iskrena podrška našim evropskim prijateljima koje je zadesio pakao ruske agresije. A kakav su utisak ostavili, govori i poruka predsjednika Zelenskog da je ugostio premijera Albanije Dritana, i premijera Crne Gore Ramu. A kako bi drugačije i napisao, kad stvarni premijer Joković, sa svojom partijom još nije skupio snagu da agresiju nazove pravim imenom, već je to za njega i dalje vojna operacija, opravdana vjerovatno, jer tako kaže njegov gazda iz Beograda”, navodi Rakočević.

Prema njegovim riječima dok su bili uživljeni u uloge normandijskih spasilaca, u državi su na čelo Fonda za zdravstveo osiguranje doveli čovjeka koji se javno divio Kneževićevim dostignućima na Košarama i prilikom ustoličenja na Cetinju gotovo do mitskih razmjera, čovjeka koji je bio spreman da sa kriminalnim grupama udari na Crnogorce okupljene na Belvederu.

“Ostaje nejasno i čiji je kadar, obzirom da je amplituda kretanja od Zdravka Krivokapića do DF više nego uočljiva. Pa nam to negdje stidljivo nagovještava i da je na snazi onaj čuveni dogovor, da se DF ne “dira” po dubini. A negdje u toku kafe pauze u zasijedanju Vlade i Zoran Đurišic je imenovan za “prvog vazduhoplovca ” Crne Gore. Reciklaža kadrova na djelu, ipak je to dio zelene politike”, istakao je on.

Na kraju, dodao je Rakočević, iskrcavanje u Normandiji je označavalo i kraj 2. svjetskog rata u simboličkom smislu, a da li će desant na Kijev označiti i početak kraja ove Vlada u suštinskom?

“Spilberg je za svoje ostvarenje dobio Oskara, a šta li će Dritan dobiti za svoje u liku “manjinske vlade”, preko koje nam nudi lažno pomirenje, i DF po dubini, ostaje da se vidi. Ono što već sada znamo je to da je SD svakim danom sve ponosniji na svoju odluku da ne bude dio političkog rijalitija, čija štetna pozadina osmišljena ne u domaćoj, nego tuđoj kuhinji, postaje sve očiglednija”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
19.06.2022-05:29 05:29

Kako vas je bog kaznijo ocete u ULCINJ koaliciju da bi DPS izdali pa vas onaj odozgo poklopi tako da nikad ne cinite pravom prijatelju ZLO onaj odona sve vidi !!! Tako je i BECIC Htijo CRNOGORCIMA SPRZIT MATICU pa njih onaj odozgo SPRZI i baci na SMETLISTE !!